UTRIKES. Över 100 kommuner och lokala områden i Polen har lovat att de inte ska stödja LGBTI-ideologi.

Vad de polska politiska företrädarna har lovat är att de inte ska finansiellt stödja NGO:s som arbetar för att skapa ”lika rättigheter” för homosexuella. Sedan Europeiska parlamentet fördömde dessa LGBT-frizoner som de kom att kallas så har stödet bara ökat för ytterligare restriktioner mot homopropaganda som visas upp i det offentliga rummet.

Samtidigt har det polska folket utnyttjat sina medborgerliga friheter och gjort motdemonstrationer mot pride tågen något som ses som ett hatiskt beteende av LGBT-rörelserna. De LGBT-spridande organisationer kräver därför att den Europeiska kommissionen stryper bidrag till Polen trots det polska folkliga stödet för lagarna.

Ledaren för partiet Lag och Rättvisa Jarosław Kaczyński, berättade i augusti förra året om vad han tyckte om pride tågen i Polen:

– This travelling theatre that is showing up in diffrerent citites to provoke and then cry… we are the ones who are harmed by this, it must be unmasked and discarded.

Området som främst ligger i de sydöstra delarna av Polen är nu större än hela Ungern och en fortsatt tillväxt förväntas.

Källa:
Allt större delar av Polen lovar att inte stödja homopropaganda


  • Publicerad:
    2020-02-27 12:00