ANTIFASCISM. V-ordförande Elias Lodin bemöter sina politiska motståndare med bajsattacker och feministiska vänsterextremister från USA bajsar på Donald Trump-skyltar i protest. Priset tar dock antifascisten Ray Bailey som livnär sig på att äta bajs.

Antifascister världen över är mäkta stolta över den smäll som en antifascist utdelade mot nationalisten Richard Spencer under fredagen. Flera remixes har gjort av smällen och personen bakom maskeringen har hyllats som hjälte av flera vänsterextrema medier. På Antifa International föreställer man sig att deras hjälte är ett riktigt muskelknippe:

antifa-international

Verkligheten är dock en annan. Förutom att Richard Spencer inte hade några problem att stå pall en smäll som han var helt och hållet oförberedd på, finns det andra detaljer som nu kommer fram om AFA:s idol och slagskämpe.

Daily Stormer researchers har lyckats identifiera personen bakom maskeringen, och istället för den macho-man som AFA – så även i Sverige – vill framställa honom som, visar det sig att den antifascistiske kämpen i verkligheten är en så kallad cuckold-sexslav åt en kvinnlig porrstjärna. Han suger även av andra män och äter bajs för sin försörjning, och eventuella njutning.

Personen ifråga heter Ray Bailey och går under namnet ”Slave Ray”. Daily Stormers redaktör Andrew Anglin tvekade först om han skulle publicera artikeln, men menar att det trots allt är av intresse för allmänheten att ”Antifa består av en massa kuksugande, skitätande galningar”.

slave-ray3

slave-ray-afa

slave-ray4

Läs mer om ”Slave Ray” och Daily Stormers detektivarbete HÄR.


  • Publicerad:
    2017-01-22 19:00