SVERIGE. Miljöpartisten Åsa Romson uttalade tidigare i veckan att det är positivt att massinvandringen orsakar en kraftig befolkningstillväxt i Sverige.

Åsa Romson är en av Miljöpartiets två ledare, eller ”språkrör” som partiet kallar det, och blev tidigare i veckan intervjuad av Malou von Sivers i TV4. Trots att Miljöpartiet påstår sig värna om miljön som skadats av den kraftiga befolkningstillväxten i världen och den ekonomiska exploateringen av naturen, är Romson positiv till att massinvandringen gör att Sverige ”växer”.

— Vi kommer växa framför allt. Sverige växer mer än vad vi har gjort någonsin. Det är positivt, säger en leende Åsa Romson om massinvandringen.

Romson menar vidare att eftersom Sverige historiskt gynnats av in- och utvandring så måste även dagens massinvandring vara positiv för Sverige, ett resonemang som är minst sagt ologiskt och intellektuellt ohederligt.

I intervjun pratar Romson även om sin ”bror” som tidigare var en kvinna och födde ett barn men ”korrigerade” sitt kön och numera kallar sig Lucas och är en skäggig socialdemokrat.

Lyssna på intervjun nedan:


  • Publicerad:
    2016-03-25 14:15