CENSUR. Internetjätten Google har avslöjats vara livrädda för fria demokratiska val.

Det konservativa wallraffande journalistkollektivet Project Veritas avslöjar idag att Google föraktar fria val och kommer göra allt för att en globalistisk minoritet ska bestämma valresultaten framöver. Orsaken är att det judiskägda företaget blev chockade över Donald Trumps seger över Hillary Clinton 2016.

— Vi blev alla lurade 2016. Återigen, det var inte bara vi, folket blev lurat, nyhetsmedier blev lurade, säger Googlehöjdaren Jen Gennai i ett filmklipp som Project Veritas publicerat.

Gennai fortsätter med att säga att de kommer att ändra sina algoritmer framöver så att ingen kandidat som har andra åsikter än det judiska företaget någonsin mer kan vinna ett val.

Gennai menar också att de aldrig kommer att främja objektiva och sanningsenliga sökresultat ifall de bara utsätts för mjuka påtryckningar som till exempel förhör i kongressen.

Efter den intensifierade internetcensuren de senaste åren har allt fler människor krävt att yttrandefriheten bör skyddas med någon form av lagstiftning. Än så länge har Donald Trump, trots vissa Twitterinlägg som flörtat med tanken, inte gjort någonting överhuvudtaget åt saken. Som ett resultat är idag nästan alla av hans mest högljudda supporters avstängda från alla större sociala medier.

Källa:
Project Veritas – Google Exec Decries Trump’s Election: ‘How Do We Prevent It from Happening Again’


  • Publicerad:
    2019-06-24 18:20