MEDIA. Mainstreammedias ”uppgifter” om att Ryssland satt Trump som president är ”bullshit”. Detta kan Project Veritas, som smygfilmat ett samtal med CNN:s producent, avslöja.

I USA, och inte minst i Sverige, har mainstreammedierna försökt påvisa att Ryssland varit inblandad i det amerikanska presidentvalet och i praktiken gjort Donald Trump till president i USA. Denna smutskastningskampanj av Trump har eskalerat de senaste månaderna och den amerikanske presidenten har beskrivit det som en ”häxjakt” från massmedia.

En som håller med om detta är CNN:s producent John Bonifield som i ett smyginspelat samtal avslöjar att det finns inga som helst bevis för kopplingen Trump-Ryssland men att CNN:s högste chef, juden Jeff Zucker, berordrat sina underordnade chefer som Bonifield att fortsätta använda sig av narrativet ”Ryssland”.

”Could be bullshit. I mean, it’s mostly bullshit right now”, säger Bonifield när han får frågan om Ryssland. ”And so I think the president is probably right to say, like, look you are witch hunting me. You have no smoking gun. You have no real proof.”

Det är Project Veritas som återigen utfört ett gediget infiltrationsarbete med dold mikrofon och kamera. James O’Keefes Project Veritas har tidigare bland annat kunnat avslöja att det Demokratiska partiet använder sig av inhyrda provokatörer för att starta bråk på Trumps möten. Media i Sverige har vid ett flertal tillfällen rapporterat om bråken på Trumps möten, men inte varit lika villiga att rapportera om det när det visat sig att ledare inom Demokratiska partiet hyrt in provokatörerna och att Hillary Clinton aktivt understött de grupper som använt sig av illegala metoder för att stoppa Trump.

Bonifield säger vidare i filmen att journalister i allmänhet bara är skrupellösa hycklare.

”But, all the nice cutesy littler ethics that used to get talked about in journalism school, you’re just like, that’s adorable. That’s adorable. This is a business.”

Orsaken till att CNN drar upp Ryssland ska enligt Bonifield vara att för de höga tittarsiffrorna. Samtidigt är Jeff Zucker uttalad sionist som ledande inom judisk makt. Som judisk extremist är det inte orimligt att anta att Zucker har ett särskilt horn i sidan till en person som Trump, som tidigare pekat ut tre judar som ledare för den globalistelit som förstör Amerika.


  • Publicerad:
    2017-06-27 22:27