VÄRLDEN. På måndagen upptäcktes ett explosivt föremål i en brevlåda vid miljardären George Soros bostad i delstaten New York.

George Soros.

En av de anställda i George Soros bostad i delstaten New York hämtade paketet ur brevlådan, öppnade det men reagerade misstänksamt på innehållet. Personen placerade föremålet i ett skogsområde och larmade polisen i Bedford. En bombgrupp lät detonera försändelsen och ärendet är överlämnat till FBI, enligt bland andra New York Times.

Soros själv var inte hemma i bostaden vid tillfället.

Den ungerskfödde juden George Soros, 88, som är välkänd för Nordfronts läsare, blev en av världens rikaste personer genom en lång rad framgångsrika spekulationer i hedgefonder. Hans engagemang har sedan dess huvudsakligen varit fokuserat på att grunda och finansiera antinationalistiska och globalistiska organisationer, som exempelvis Open Society Foundations.

Soros hamnade nyligen i öppen konflikt med Ungerns premiärminister Viktor Orbán som fått folkligt mandat för att stoppa massinvandringen av främlingar till landet.

Även i USA har Soros många fiender efter att han stödde de demokratiska presidentvalskampanjerna för John Kerry (2004), Barack Obama (2008) och Hillary Clinton (2016) med miljontals dollar. Han anklagas också för att vara med och betala demonstranter mot vapenlagarna eller för aborträtten och personer som flyr från Latinamerika norrut.

Källa:
At George Soros’s Home in N.Y. Suburb, Explosive Device Is Found in Mailbox


  • Publicerad:
    2018-10-23 15:55