UTRIKES. USA:s president Donald Trump utlyser den 7 november som en dag till minne av kommunismens offer, något som retar gallfeber hos vänstermedia.

USA:s president Donald Trump fortsätter att reta gallfeber på vänsteretablissemanget genom att utlysa en dag till minne av kommunismens offer. Att dagen faller på den sjunde november är ingen slump, det är nämligen då på dagen ett hundra år sedan den ryska revolutionen, vilket tycks reta vänstermedia ännu mer.

I vänstermedia, som gett sig ut för att fördöma dagen, finns bland annat Salon, en vänsterradikal nyhetssajt som bland annat publicerat skrifter vars mål är att normalisera pedofili. Salon kallar dagen för ”motsatsen till förintelsedagen” och säger att Vita Huset talar om kommunismens brott som värre än den så kallade förintelsen.

En reporter från BuzzFeed twittrade om hur ”kommunismens offer är ett diskussionsämne för vita nationalister”, medan Newsweek kallar Trump för en hycklare då han fördömer kommunismen samtidigt som han är på besök i Kina.

Källor:
Trump Administration Marks National Day for Victims of Communism
Remember When Salon Thought Pedophilia Was The Next Big Trend?


  • Publicerad:
    2017-11-09 10:45