FRANKRIKE. En film visar hur en ungersk lastbilschaufför retar upp sig på utomeuropeiska invandrare som dräller runt på en motorväg i Frankrike.

Svordomarna och hoten haglar samtidigt som de så kallade flyktingarna, varav ett antal bär maskering, blockerar trafiken och bryter sig in i lastbilar. Invandrarna ser också ut att vara allmänt aggressiva och kasta saker mot lastbilarna – som att lastbilarna inkräktar på invandrarnas väg.

Efter ett tag får den ungerske chauffören nog och kör i hög hastighet rakt emot stora klungor av invandrare som tvingas hoppa av vägen för att inte bli påkörda. Lastbilschauffören frågar vidare ett antal poliser vad som står på med alla invandrare på vägen och när han ser ett flyktingläger skriker han att det borde dränkas i napalm.

Andrew AnglinDaily Stormer föreslår att busschauffören utses till diktator över EU och styr upp saker och ting:

I am hereby calling for Merkel to step down and full control of the European system be turned over to Hero Hungarian truck driver.

He is truly the only hope for the future of Europe.

Den otextade originalfilmen som publicerades på Youtube för tre dagar sedan har blivit viral och har setts av över 2 miljoner tittare.

Se film nedan:


  • Publicerad:
    2015-11-29 20:40