MASSINVANDRING. En polsk turist, som driver en reseblogg, blev vittne till den nu pågående massiva invandringsvågen till Europa. Han beskriver invandrarna som vildar vilka attackerar både hjälparbetare och invånare i de länder de passerar.

Hungary_1

Såhär ser det ut intill gränsen mellan Ungern och Österrike. Samtliga bilder i notisen uppges vara från den ungerska gränsen och inte den Italienska, vilken texten handlar om.

Det är den polske turisten Kamil Bulonis som skildrar sitt möte med mångkulturen vid gränsen mellan Italien och Österrike.

”Med solidaritet för människor i svåra situationer måste jag ändå säga att vad jag såg väckte fasa … Denna enorma folkmassa – förlåt att jag skriver detta – men de är absoluta vildar… vulgära, kastar flaskor, ropade högt ”Vi vill till Tyskland” – är Tyskland ett paradis nu?”, skriver bloggaren.

Hungary_3

Bulonis beskriver vidare hur de illegala invandrarna sliter ut en äldre kvinna från en bil i ett försök att stjäla bilen. De ska även försökt att inta bussen som bloggaren åkte med och när de inte lyckades kastade invällarna avföring på bussen.

”Jag såg hur de omringade en bil som kördes av en äldre italiensk kvinna, drog henne i håret ut ur bilen och försökte köra iväg i bilen. De försökte att stoppa bussen jag och en grupp andra reste med. De kastade avföring på oss, slog på dörrarna för att tvinga föraren att öppna dem, spottade på vindrutan … Jag förstår inte syftet? Hur ska detta barbari assimileras i Tyskland?”, skriver Bulonis.

Han menar att det var som att befinna sig i ett krig och den grupp som han färdades med fick vända vid gränsen till Österrike och transporteras i poliseskort tillbaka till Italien. Bussens var totalt sönderslagen med spräckta rutor och repor överallt. Våldet ska ha varit påtagligt och trots att österrikarna tillät invandrarna att passera gränsen så var det inget som den stora massan förstod, utan våldet bara eskalerade. Våldet ska till och med ha utmynnat i att invällarna förstörde och attackerade mattransporter som skickats för att hjälpa.

Hungary_2

Enligt Bulonis ska det inte ha synts till många kvinnor eller barn bland de illegala, utan det ska mest ha varit unga arga män. Denna syn ska ha fått bloggaren att ändra sin uppfattning om de påstådda flyktingarna som tar sig till Europa.

”Bland dem fanns nästan inga kvinnor eller barn – de allra flesta var aggressiva unga män… I går, när jag läste om dem på alla webbplatserna så kände jag en medkänsla, orolig för deras öde. men idag efter vad jag såg är jag bara rädd och ändå glad att de inte valde vårt land som sin destination. Vi polacker är helt enkelt inte redo att acceptera dessa människor – varken kulturellt eller ekonomiskt”, skriver polacken.

”Aldrig under mitt korta liv har jag haft möjlighet att bevittna liknande scener och jag tror att detta bara är början”, avslutar han.

Källa:
Granica z Austrią: wstrząsająca relacja Polaka z autokaru napadniętego przez imigrantów


  • Publicerad:
    2015-09-15 17:42