Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

FILM: Vita attackeras i USA

Av Redaktionen, 2020-05-31
redaktionen@nordfront.se

RASKRAVALLERNA I USA. Vita människor är nu ”fritt villebråd” i USA, skriver norska Lykten. Varning för starka bilder.

Under de pågående raskravallerna i många amerikanska städer där rasfrämlingar gör upplopp, är vita människor nu enligt den norska alternativpublikationen Lykten ”fritt villebråd”.

Här blir en vit man jagad av en mobb afrikaner. Det sägs att hans brott var att bära en keps till stöd för landets president (källa Twitter/Wojciech Pawelczyk som är administratör för Jack Posobiecs Twitterkonto).

Följande vite man i Dallas, Texas, anges vara en butiksinnehavare. Han misshandlas medvetslös, eventuellt mördas, av en mobb afrikaner (Källa: Matthew på Twitter/WhiteHovse):

En annan upptagning från Twitter/Jetrotter. Man kan höra afrikanerna ropa Pink Ass Boy (”rosa stjärtkille”):

I Rochester, New York, hoppar vad som i klippet sägs vara en butiksägare ur sin bil och skjuter med gevär mot butiksplundrare. Filmaren som har en afrikansk-amerikansk dialekt skrattar, och verkar tycka att våldet är underhållande:

I följande klipp plundras en butik på Michigan Avenue i Chicago med sportkläder av ett märke som ofta uppskattas av afrikaner och andra rasfrämlingar (källa: EJ-bouie på Twitter):

Vandalism och plundring i Cleveland; Twitter/LibertyHangout, skriver att ”de förstör och plundrar varenda butik och restaurang i centrum”. Han kallar de afrikanska upploppsmakarna ironiskt för ”vit makt”, en kommentar på Minnesotas guvernör Tim Walz som påstår att vit makt-miljön utför upploppen.

Steven Crowder anklagar de antivita massmedierna, som CNN, att efter ständig propaganda ha givit de icke-vita frikort att jaga vita människor:

Youtubern Spiro Skouras misstänker att dessa kravaller är organiserade av en blandning av statliga och icke-statliga aktörer, samt att kravallerna utgör den andra fasen – där den hårda coronapolitiken och nedstängningen av många stater utgjorde fas ett – i en form av statskupp av Amerika som även kommer att påverka hela den ”fria” världen.

Den tredje fasen misstänker Skouras kommer att vara införandet av undantagslagar. Nationalgardet har under de senaste dagarna satt in allt fler soldater för att markera sin närvaro, i många amerikanska städer.

Skouras gissar att amerikansk militär kommer att patrullera gatorna i flera städer, kanske redan inom de närmaste dagarna.

— Folket kommer att välkomna armén med öppna armar vid det här laget, säger han och påpekar att justitieminister William Barr har erkänt att upploppen är organiserade.

Kolonner på vägarna med militärmateriel filmas av olika användare som postar dem på Twitter, men dessa videor kan ännu inte bekräftas ha med de organiserade upploppen att göra.

Norska Lykten skriver att filmerna på de svarta gängen som misshandlar vita människor aldrig kommer att visas på statliga NRK eller några andra större nyhetsbolag i Norge, och de undrar vad som motiverar att norrmän ska undanhållas från sådana nyheter.


  • Publicerad:
    2020-05-31 14:00