YTTRANDEFRIHET. En ny internationell nätbutik som står upp för yttrandefriheten och säljer censurerade böcker har lanserats.

I söndags lanserades Free Speech Library som säljer engelskspråkiga böcker, e-böcker och tidningar som i många länder kan vara svåra att få tag i på andra sätt. Företaget skriver att de strävar efter att ”skapa ett alternativ till de multinationella bokhandlare som ofta förbjuder ’politiskt inkorrekta’ och ’kontroversiella’ författare och publicister”.

— Det har blivit allt svårare för författare och publicister att distribuera sina böcker. När Amazon och andra större nätbutiker fortsätter att rensa titlar så måste vi hitta andra lösningar, säger Stefan Jacobsson i ett uttalande på den nya sidan.

Jacobsson är en av initiativtagarna till Free Speech Library och den nya engelska hemsidan drivs i samarbete med Logik.se som Jacobsson och andra svenska nationalister driver sedan många år tillbaka. Free Speech Library vänder sig alltså främst till kunder utanför Sverige då samma böcker, plus ett stort antal svenska titlar, går att köpa på Logik.se.

I skrivande stund finns det i alla fall 328 olika titlar till försäljning på Free Speech Library. Förutom böcker från det egna förlaget Logik förlag säljer Free Speech Library bland annat böcker från Arktos, Blackhouse Publishing och Counter-Currents Publishing.

Besök den nya hemsidan här.


  • Publicerad:
    2019-07-17 11:30