MÅNGKULTUREN. Ungern grep en ledande IS-terrorist i Budapest. På fickan hade han inga giltiga identitetshandlingar, men väl ett anonymt bankkort utfärdat av EU som fyllde på hans kort med 500 euro i månaden.

Bildmontage: Äkta EU-UNHCR-Mastercard, falsk IS-logotyp.

Ungerns regering meddelar att en IS-terrorist från Syrien, F. Hassan, greps i Budapest när han hävdade att han var flykting.

Hassan har haft som uppgift att hugga huvuden av ”otrogna” fiender till IS och utföra sprängdåd. Han fanns med på ungerska antiterroristmyndighetens lista över terrorister och därför greps han, meddelar Viktor Orbáns talesman Dr. Zoltán Kovács.

Hassan hade hävdat att han tidigare arbetat för grekiska säkerhetstjänsten.

— Denna historia har en mycket oroande sida, säger Kovács och berättar att Hassan på sig hade ett förbetalt bankkort utställt av EU och FN.

Dessa förbetalda bankkort som ges till ”flyktingar” i samarbete mellan den judiske multimiljardären och filantropen George Soros, EU och FN:s organ för global migration, UNHCR, har Nordfront tidigare rapporterat om vid ett flertal tillfällen. EU har utfärdat 64 000 sådana kort, enbart under januari, säger Kovács.

— Och det är värre än så, tillägger Kovács. ”Rapporten visar att [IS-terroristen] mottog en månatlig summa på 500 euro på sitt kort. Det är långt över dagens bruttominimilön i Ungern.

— Immigrationspolitiken i Bryssel går för långt. Hur många européer skulle medvetet vilja stödja halvfärdiga idéer som att förse invandrare med förbetalda bankkort, laddade med EU-skattebetalarnas pengar?

Faktakollorganisationer som amerikanska Snopes och den av George Soros delvis finansierade Africa Check har stämplat påståendena om dessa EU/FN-bankkort som falska, men EU medger numera att de tar pengar från medlemsländerna för att finansiera ”ett program under UNHCR för förbetalda bankkort åt flyktingar och asylsökande i Grekland”.

Tidigare har Nordfront rapporterat om hur israeliska människorättsaktivister, som exempelvis organisationen IsraAID, opererar i Grekland för hjälpa ”flyktingar” i land och vidare på deras resa genom byråkratiska och geografiska hinder för att exempelvis nå Tyskland och Norden.

Det står inget personnamn på bankkorten och de har heller ingen annan synlig koppling till den som bär kortet. EU-kommissionen har hävdat att korten bara får användas av flyktingar och asylsökande, och att korten inte är anonyma, men med det menar de endast att kortet inte är anonymt. Den enda identifiering som finns är själva kortnumret.

— Inser ni detta? Medan medborgare i EU måste lyda strikta regler för att få inneha bankkort, struntar Bryssel i reglerna för migranter vars identiteter ofta är omöjliga att fastställa, klagar Kovács.

Kovács har också påpekat att EU:s sätt att skänka pengar med månatliga summor på detta sätt suddar ut gränserna mellan vad det innebär att vara en flykting och en ekonomisk lyckosökare. 500 euro per månad är långt mycket mer än vad ekonomin i många av ”flyktingarnas” ursprungsländer kräver för att man ska kunna leva ett anständigt eller ganska rikt liv.

— Ekonomiska migranter kan också söka asyl, men en sådan ansökan innebär inte i sig själv att ansökaren är en flykting. Detta skapar inte bara ytterligare en drageffekt, det innebär också allvarliga säkerhetsrisker. Europas medborgare har rätt att få veta, säger Zoltán Kovács.

Källor:
Hungary Govt Says Suspected ISIS Beheader Had Pre-Paid Debit Card from EU
Snopes Fact Check: Is George Soros Funding U.N.-Distributed Debit Cards to Refugees?
Africa Fact Check: Are the UN, EU and George Soros giving migrants prepaid cards to ‘fund their way through Europe’?


  • Publicerad:
    2019-04-03 16:00