STOCKHOLM. En hundägare var ute med sin hund i den allmänna rastgården när han plötsligt upptäckte att bollarna som tillhandahålls där var preparerade med nålar.

En hundägare lekte med sin hund Freja i den allmänna hundrastgården vid Tornparken i Sundbyberg i Stockholm. Han hade då tagit en tennisboll ur parkens låda och kastat iväg den till Freja. När han sedan plockade ut den ur hennes mun upptäckte han att någon satt dit en sylvass nål.

— Det var när jag tog ut bollen och kastade iväg den igen som jag kände något konstigt. Jag trodde först att det var en tand som hade lossnat så jag sprang snabbt fram och tog upp bollen, då såg jag att det stack ut en nål, säger han och fortsätter:

— Först blev jag såklart rädd att hon hade stuckit sig på eller svalt en nål. Jag blir riktigt förbannad så här i efterhand.

Freja klarade sig från skador. Hundägaren ska även ha hittat ytterligare en tennisboll med en nål i sig och avlägsnat de farliga bollarna. Nu varnar han andra hundägare på Facebook för de nålpreparerade bollarna.

Källa:
Bollar i hundgården var preparerade med nålar


  • Publicerad:
    2017-08-20 15:20