MEDIA. Journalisten Joakim Lamotte lade tidigare idag upp en video på Facebook där han kommenterade unga svenska flickors problem med trakasserier och tafsande från så kallade ensamkommande. ”De är ju inte ens barn, de är ju vuxna som har ljugit om sin ålder och de går ihop med minderåriga tjejer. Det är ju för fasen inte klokt!”, konstaterar Lamotte.

Journalisten Joakim Lamotte har under en tid bedrivit en slags självständig journalistik, framförallt via sin Facebooksida, som han åtminstone delvis har finansierat med hjälp av donationer från sina följare. Genom att bland annat ha rest runt till svenska skolor under ett och ett halvt års tid för att träffa skolelever har han lyckats uppmärksamma och avslöja unga svenska flickors utsatta situation i det mångkulturella Sverige.

Tack vare detta har han lyckats hamna i onåd hos många inom etablissemanget, framförallt feminister och mångkulturförespråkare. Detta ledde bland annat till att han blev kallad för ”Sveriges mest kränkta vita man” av den hycklande clownen Ivan Midjic från We Are Dalarna, i samband med att han livesände från Nordiska motståndsrörelsens första maj-demonstration i Falun.

Tidigare idag publicerade Lamotte en video på sin privata Facebook där han inte bara pekade ut rasfrämmande och så kallade nyanlända unga män som skyldiga till svenska flickors otrygghet, han konstaterade även att ”de är ju vuxna som har ljugit om sin ålder och de går ihop med minderåriga tjejer”.

Lamotte berättar också om hur flickor som han har talat med blir sextrakasserade överallt, hur de varken kan ta sig till eller från skolan eller ens till fotbollsträning på kvällarna utan eskort längre. Dessutom har de ingen som helst hjälp från lärare och rektorer, som enligt Lamotte skuldbelägger flickorna så fort de öppnar munnen.

— När de berättar detta för lärare eller rektorer så avfärdas detta som främlingsfientlighet. De blir i princip kallade rasister när de berättar om sin verklighet, berättar en upprörd Lamotte som också konstaterar att situationen i mindre kommuner har blivit värre än i storstäderna under den senaste tiden.

Se hela klippet nedan:


  • Publicerad:
    2017-05-31 19:20