MEDIA. Red Ice har tittat närmare på händelsen där en judisk akademiker från Harvard University nyligen erkände i tysk TV att folkutbytet i Europa är orkestrerad.

Yascha Mounk är en tyskjudisk akademiker och journalist som arbetar som föreläsare på Harvard university i Boston. Som frilansjournalist skriver han för The New York Times, The Wall Street Journal, Foreign Affairs, Slate.com och Zeit Online.

Han blev nyligen intervjuad av den tyska statskanalen om framväxten av ”onda högerpopulister” i Tyskland och Europa. Under intervjun erkänade han att ”vi provar ett historiskt unikt experiment: Att transformera ett monoetniskt, monokulturellt samhälle till ett multietniskt”.

Mounk ansluter sig till en lång lista av människor som alla har erkänt att det försigår ett pågående folkutbyte i Europa och i andra länder som har grundats av européerna. Barbra Spectre, Gregor Gysi, Anetta Kahane, Noel Ignatiev, bra för att nämna några namn, har alla sagt öppet att det mångkulturella experimentet handlar om att få ett ”slut på vithet”. Det handlar inte om att hjälpa människor i nöd, det handlar om att transformera nationer. Det handlar alltså inte om låga födelseantal eller ekonomiska skäl, det handlar om att översvämma europeiska länder med rasfrämlingar.

Källa:
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment


  • Publicerad:
    2018-02-26 11:50