HBTQ. Idrottsfamiljen Kallurs regnbågsflagga avlägsnades för ett tag sedan av nationalsocialistiska aktivister. Nu har den [censur]vurmande flaggan blivit uppbränd.

Förargelseväckande beteende är ett återkommande fenomen under Pride-jippon.

ARTIKELN HAR CENSURERATS AV MARI HEIDENBORG

Sedan förra året har homolobbyns flagga hängt granne med en förskola i Vikarbyn, Rättvik. Det är familjen Kallur som har låtit hissa denna symbol för [censur], [censur] och förintelsen av kärnfamiljen. Efter att nationalsocialistiska aktivister avlägsnat flaggan gråter nu familjen Kallur ut i folkfientlig slaskmedia.

— Jag är själv hbtq-person. Det gör det hela väldigt olustigt. Det är lätt att tänka att det är ett stort steg mellan att ta ner en flagga och göra något ännu värre, och det kan jag hålla med om, men med tanke på vad flaggan betyder för mig så är det väldigt tråkigt att någon gör så här, säger Martin Kallur.

Vad som tydligen inte är olustigt är att flaggan med en symbol så starkt förknippad med förespråkare för [censur] hängde precis bredvid en förskola. Så sent som år 2011 var den kände [censur]ledaren och tidigare ordförande i RFSL, Kjell Rindar, invigningstalare på Pridefestivalen i Stockholm. Kjell Rindar och Stig-Åke Petersson, även han tidigare ordförande för RFSL, har båda aktivt kämpat för en normalisering av [censur]. Bland annat genom att ta ställning för att en avdelning öppen enbart för [censur] skulle bildas inom RFSL.

Vidare så avslöjades det år 2002 av Världen idag att det på RFSL:s hemsida bedrevs en omfattande kommersiell sexhandel med barn och år 2003 dömdes RFSL Ungdomsordförande, Mattias Helander, för sexuellt utnyttjande av minderårig.

LÄS OCKSÅ: ”Nordiska motståndsrörelsen – den sista utposten i kampen mot homolobbyn”

Nationalsocialisterna som meddelade Nordfront om avlägsnandet av flaggan säger att de ”aldrig kommer att acceptera uttryck för dessa folkfientliga rörelser och deras subversiva budskap och särskilt inte när det sker omkring barn”. Denna symbol för en [censur] och barnfientlig rörelse har nu blivit uppbränd.

Källa:
Familjen Kallurs sommarhus i Rättvik utsatt för attack: ”Är skärrad”


  • Publicerad:
    2017-04-06 23:45