HOMOLOBBYN. Homoaktivisten och kristdemokraten Maria Hansson erkänner via Twitter att han vill leva i ett samhälle där personer som har andra åsikter än honom själv fängslas.

Maria Hansson, tidigare Allan Nielsen, tror att han är en kvinna och vill fängsla alla som inte håller med.

Det var i samband med en Twitterdiskussion där föreningen ”Öppna kristdemokrater” frågade ifall man ska tolka Nordiska motståndsrörelsens politiska mål som ett hot som en av KD:s mest framträdande homolobbyister visade färg.

Personen i fråga är en man vid namn Maria Hansson, som under några års tid har beretts utrymme i diverse medier att beskriva hur han gick från att vara en ”intolerant homofob” till att börja identifiera sig som kvinna.

Idag har Hansson rent juridiskt bytt kön och emottagit ”könskorrigerande behandling” i form av en så kallad könsbytesoperation. Att personer som fått för sig att de tillhör motsatt kön erbjuds ”behandlingar” för att bekräfta vanföreställningen är som bekant brukligt inom svensk sjukvård, då man inte tror sig kunna bota eller ens mildra symptomen av könsdysfori.

Hansson anser att personer som är medlemmar i organisationer som ifrågasätter den rådande makten bör ”lagföras och låsas in”. Exakt för vilket brott framgår inte, men eftersom diskussionen gällde olika syn på mångkultur och homolobby får man anta att det är något slags åsiktsbrott som Hansson syftar på.

På fråga om detta är en traditionell kristdemokratisk hållning gentemot politiska motståndare uteblev dock svaret.

Källa:
”Nu känner jag mig som mig”


  • Publicerad:
    2017-09-21 19:00