MEDIA. ”Jag har sagt det förut: Jag är inte nationalist för att jag är stolt över mitt folk, jag är snarare nationalist för att jag skäms över mitt folk”, sa Jonas De Geer under ett klassiskt tal på Nordiska festivalen 2008. Nu finns talet återinläst på Spreaker.

Jonas De Geer.

Den nationelle opinionsbildaren Jonas De Geer höll 2008 ett tal på Nordiska festivalen som kommit bli nästintill legendariskt, framförallt delen som börjar med ”Jag har sagt det förut: Jag är inte nationalist för att jag är stolt över mitt folk, jag är nationalist för att jag skäms över mitt folk!”.

Nu har Ludvig från Svarta Segel läst in talet igen och laddat upp det på True North Medias Spreakerkanal. Nedan är en del från den kända biten:

Jag har sagt det förut: Jag är inte nationalist för att jag är stolt över mitt folk, jag är snarare nationalist för att jag skäms över mitt folk! Jag skäms över mina landsmän som är likgiltiga för att deras söner hunsas och deras döttrar skändas av invandrargäng på våra gator, i våra skolor. Jag skäms över mina folkfränder som kantar gatorna och står och jublar när homofilerna håller sin årliga triumfmarsch i huvudstaden och alla andra städer.

Jag skäms över ett folk som tycker det är normalt att staten uppmanar flickor att döda sina barn i moderlivet, men kriminaliserar rökning på krogen och numera utanför ICA-affären.

Men det är trots allt mitt folk, mitt folk som blivit så förfäat. Jag kan inte välja att bli något annat än svensk och europé. Min dotter kan aldrig välja att få någon annan nationell identitet, Vi kan välja det lika lite som vi kan välja våra föräldrar eller våra syskon. Och det är allas vår skyldighet att arbeta för att vi reser oss ut den här förnedringen vi gått igenom som folk.

True North Media har dessutom återigen lagt upp all musik som försvann i samband med att Youtube stängde ner deras kanal. Nu finns musiken på Spreaker.

Lyssna på De Geers tal ”De första av imorgon”:
Listen to ”Inläst – De första av imorgon” on Spreaker.

Lyssna på True North Medias musik:

Listen to ”True North Media” on Spreaker.

Missa inte heller när Michael från True North Media gästade RN DIREKT #128.


  • Publicerad:
    2019-07-23 13:00