PARIS. I fredags livesände kändisen Lindsay Lohan på sociala media när hon försökte kidnappa ”hemlösa” barn.

Lindsay Lohan. Foto يومياتي.كوم (Yawmiyati) (Klicka på bilden för att se video med livesändningen på Liveleak.com)

Den före detta gulliga barnfilmstjärnan Lindsay Lohan är numera ökänd för att leva ett degenererat liv kantat av homosexualitet och våld, och där framför allt droger har en central betydelse.

I fredags livesände hon själv en egen humanitär insats hon försökte genomföra för att hjälpa en syrisk familj undan misären i Paris.

Med sitt välgörenhetshjärta i bagaget har hon starkt engagerat sig för Syriens sak världen över, i opposition mot den amerikanska regeringen. Främst har hon hjälpt syriska flyktingar i Turkiet. Det var då hon började bära hijab. Hon har själv påstått att hon lär sig arabiska och läser Koranen. Rykten kommer och går om att hon har konverterat till islam, och ibland bryter hon på arabiska när hon pratar.

Vidare flyttade Lohan till det rika Dubai ”för att få vara ifred”. Hon anser att det mer homogena Dubai är en mycket tryggare stad för henne att leva i än det London hon flyttade från. Dubai är heller inte lika mångkulturellt som det socialt kaotiska London, eller New York som hon ursprungligen kommer ifrån.

Lohan har nu befunnit sig i Paris under några dagar för att titta på Paris modevecka. I staden stötte hon enligt uppgift på en stackars syrisk familj som hon trodde var hemlös. Därför försökte hon hjälpa familjen genom att fösa in dem i sin bil för att ge dem ett hotellrum, och hon erbjöd dem också pengar. Hon talar vid tillfället på sin arabisk-engelska dialekt.

Eftersom de inte ville ta emot hennes välgörenhet, fick Lohan för sig att de vuxna utnyttjade barnen i smugglingsverksamhet.

— Kolla vad som händer, de smugglar barn … ni förstör den arabiska kulturen när ni gör så här.

Lohan försöker trösta barnen med att säga att de inte ska oroa sig och att hela världen ser vad som händer.

Det verkar som om familjen inte alls är från Syrien utan från Pakistan. Detta blir Lohan upprörd över: ”Inte med Pakistan!” utropar hon.

Lohan försöker rädda barnen genom att ta barnen ifrån den pakistanska kvinnan. Kvinnan svarar med att fysiskt trycka ned Lohan på marken, allt medan Lohan själv filmar sitt tilltag. Många av hennes läsare på sociala medier anklagar henne för att försöka kidnappa barn.

Källa:
Euronews/LiveLeak


  • Publicerad:
    2018-10-01 13:10