MASSINVANDRINGEN. I en intervju med DN säger statsminister Stefan Löfven att folkmordet på svenskarna kommer att fortsätta även i framtiden. Löfven påstår att vi ”behöver” massinvandring för att klara den ”demografiska utvecklingen”.

Trots den nuvarande krissituationen i Sverige och Europa har statsminister Stefan Löfven inga planer på att minska den förödande massinvandringen till Sverige. Istället vill Löfven att folkutbytet ska fortsätta i oförminskad takt eftersom vi ”behöver” massinvandring för att klara den ”demografiska utvecklingen”.

— Den sanningen ligger kvar – Sverige behöver människor för att vi ska klara den demografiska utvecklingen, påstår statsministern som vill att Sverige ska fyllas med rasfrämlingar från tredje världen istället för att öka barnafödandet hos svenska kvinnor.

Asylkaoset är ”nu på väg att ta slut” menar Löfven som nu vill att ”integrationsarbetet” ska inledas.

— Tanken är att vi ska gå ur en krissituation och in i en etableringsfas, säger Löfven.

När Löfven får frågan hur Sverige ska klara av uppgiften att ”integrera” alla främlingar i landet bättre än vad man gjort tidigare så slingrar han sig och ger inget konkret svar. Precis som i andra västerländska nationer så har man totalt misslyckats med att integrera de rasfrämlingar som har kommit till Europa. Men att detta skulle bero på att det existerar för stora kulturella och rasliga skillnader mellan främlingarna och de europeiska ursprungsfolken förnekas av politiker både från höger- och vänsterskalan.

Källor:
Löfven vill snart öppna för invandring igen: ”Behövs för att klara den demografiska utvecklingen”
”Man gör sin plikt och då får man sina rättigheter”


  • Publicerad:
    2015-12-15 16:25