SVERIGE. Marcus Birro kallar nu Sverige för en bananrepublik på Facebook efter att polisen erkänt att de döljer sanningen för att bekämpa SD.

Marcus Birro.

Marcus Birro.

Författaren och skribenten Marcus Birro går i ett Facebook-inlägg till hätskt angrepp mot Sverige av idag efter att det framkommit att polisen mörklägger invandrarbrott för att motarbeta Sverigedemokraterna, vilket Nordfront rapporterade om nyligen.

Birro skriver bland annat följande:

Polisen vågar alltså inte att berätta sanningen om sexuella övergrepp mot småflickor för att, håll i er nu, sanningen skulle kunna stärka ett politiskt parti.
Gissa själv vilket…

Man skyddar förövarna alltså, människor som kränker småflickor och föraktar i utsökt äckel de utsatta och värnlösa…

Jag får läsa texten två gånger för jag tror inte det är sant. Inte ens jag trodde att den här bananrepubliken vi lever i var riktigt så här feg, lögnaktig och…galen.

Alla vet numera hur media hanterat känsliga frågor, sanningar har brutits nertill till halvsanningar, folk har fått sparken, fakta har undanhållits och journalister har drivit mer eller mindre indignerade kampanjer.

De flesta politiker har visslat i mörkret, inte vågat säga sanningen, hållit käften, ljugit eller låtit bli att säga sanningen.

Till sist har dock verkligheten blivit…tillräckligt verklig och även statsministern har tvingats i en annan riktning. Verkligheten har den förmågan att den segrar till slut. Verkligheten bryter alla förbannade politiskt korrekta vallar.

Vidare skriver Birro att avslöjandet skapar en ”gigantisk förtroendekris för hela polisen” och fortsätter sedan:

Det är en gigantisk förtroendekris för hela Sverige! Det är en stor fet skandal, en stinkande rättsröta, en kris för det här samhället. Det borde vara en väckarklocka för alla som tröttnat på alla de som hotat och i trygg oförskämdhet och maktarrogans kunnat hålla folket ifrån sig med ena armen och sortera sanningar och lögner med den andra.

Det här landet vittrar sönder och samman. Det kränger och far i stormigt vatten.


  • Publicerad:
    2016-01-10 23:55