JUDISK MAKT. Den sexualliberala judinnan Katerina Janouch meddelar på Twitter att hon personligen kommer att anordna nästa demonstration mot FN:s migrationsavtal.

Nordfront har tidigare skrivit om att Nyheter Idags judiske grundare Chang Frick upprördes över att hans folkfrände, sex- och samlevnadsrådgivaren och författarinnan Katerina Janouch, var talare under de så kallade Mynttorgsprotesterna mot FN:s migrationsavtal. Anledningen till hans upprördhet är att han noterat ”extremistiska” och ”antisemitiska” strömningar bland deltagarna.

Frick menar bland annat att ”borgerligheten”  – snarare än nationella krafter – bör stå för protesterna. Detta för att ge ”åhörarna på Mynttorget en plattform för att visa sitt missnöje i en annars helt legitim fråga”.

Han beklagar sig vidare att Janouch har synts bland ”extremister”, och menar att hon inte ska ”behöva figurera i ett sammanhang med antisemiter för att uppmärksamma en helt legitim fråga”.

Men nu skriver Janouch att hon personligen kommer att anordna nästa protestaktion, som hålls den 16 december på Mynttorget:

Janouchs judiska identitet har tidigare visat sig vara en känslig fråga, då hon enligt egna uppgifter polisanmälde medborgarjournalisten Fabian Fjälling efter att denne ställt frågor om talmudiska traditioner.

Det återstår att se ifall någon kritik mot judisk makt-aspekten av det så kallade migrationsavtalet kommer att tillåtas bland Mynttorgsaktivisterna med Jaonouch vid rodret.


  • Publicerad:
    2018-12-12 13:00