DEBATT. På Twitter skriver AfS-profilen Jeff Ahl att han anser att Nordfront ”går globalisternas ärenden”. Detta eftersom man pekar ut den judiska makten bakom globalismen, istället för den ”samling psykopater av olika härkomst” som han menar är mest utmärkande för den internationella makteliten.

Att Nordfront tidigare i veckan uppmärksammade att de så kallade Mynttorgsprotesterna nu tagits över av judiska krafter har skapat en intensiv debatt. Bakgrunden är att judinnan Katerina Janouch tagit över ruljansen av proteströrelsen kring Mynttorget, med Skandinaviska förbundet/Nordisk ungdoms goda minne.

Nordfronts artikel delades snart av Janouch, som raljerade på Twitter om att ”Plötsligt händer det! Jag länkar till Nordfront!” varpå en debatt om judisk makt mellan nationella och så kallade Sverigevänner uppstod.

Den tidigare SD-riksdagsmannen och numera högt uppsatte Alternativ för Sverige-profilen Jeff Ahl kom snart att ge sig in i diskussionen genom att attackera Nordfront och mena att Nordiska motståndsrörelsen ”går globalisternas ärenden”.


När Ahl fick mothugg svarade han med att medge att det förvisso finns judiska lobbygrupper, men att ”inte alla judar” sysslar med judisk lobbyism. Hur detta motbevisar judisk makt framgår dock inte helt och hållet av Ahls resonemang.


Samtidigt förnekar judinnan Janouch att det överhuvudtaget finns någon judisk lobby.

Under valrörelsen utmärkte sig Jeff Ahl genom att vara en av AfS:s mer radikala representanter och gick i flera tal under partiets valturné till frän attack mot bland annat globalismen och fractional reserve banking-systemet.


  • Publicerad:
    2018-12-15 21:30