Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Karusellen Fjälling-Janouch fortsätter – är Säpo inblandade?

Av Redaktionen, 2018-12-06
redaktionen@nordfront.se

RELIGION. Nyligen ställde medborgarjournalisten Fabian Fjälling judinnan och ”sexrådgivaren” Katerina Janouch mot väggen rörande talmudiska ritualer. Janouch svarade med att polisanmäla Fjälling och nu florerar rykten om att hon påstår att Säpo är inblandade i fallet.

Katerina Janouch deltar i talmudiska ritualer tillsammans med bland annat den före detta finansministern Anders Borg och hans judiska hustru Dominika Peczynski.

Nordfront uppmärksammade under förra veckan att medborgarjournalisten Fabian Fjälling ställt den judiska sociala medier-debattören Katerina Janouch mot väggen rörande talmudiska ritualer i ett offentligt Facebookinlägg. Frågorna gällde judendomens inställning till pedofili och Katerina Janouch egna inställning till densamma, då Fjälling menar att frågetecken kring dessa ämnen behöver rätas ut.

Efter att ha uppmärksammats på inlägget svarade Janouch. Men istället för att ta tillfället i akt att en gång för alla reda ut eventuella antisemitiska missförstånd om Talmud valde Janouch endast att proklamera att ”den här skiten” var polisanmäld.

Nu har Youtube-profilen Fritjof Persson gett sig in i diskussionen och skriver på Facebook att Janouch till honom hävdat att Fjälling hotat henne och att Säpo nu är inblandade:

”Katarina Janouch, stämmer det att Du har polisanmält Fabian Fjälling för nedanstående Facebook inlägg? På Mynttorget i söndags, 2dec, så påstod Du till mig personligen att Fabian Fjälling hade hotat Dig och att SÄPO var inkopplad. Men Du sade aldrig hur Fabian Fjälling hade hotat Dig. Var Din polisanmälan pga Fjällings nedanstående offentliga fråga?”, skriver Persson och fortsätter med att citera Fjällings ursprungliga frågor till Janouch.

Fabian Fjälling har också publicerat en skärmdump av en konversation med den sexrådgivande judinnan Janouch, där han försöker förmå henne att svara på hans frågor – som han menar har ett ärligt uppsåt – samtidigt som han bedyrar att han inte på något vis är antisemit. Han ber också Janouch berätta på vilket sätt hon känner sig hotat av hans nyfikenhet på de talmudiska hemligheterna.

Klicka för större bild.

Janouch – som är populär bland så kallade Sverigevänner för att ställa makthavare mot väggen och kräva svar på frågor rörande massinvandringen – svarar dock endast ”Förlåt men är du sjuk i huvudet?”.

Nordfront följer utvecklingen.


  • Publicerad:
    2018-12-06 10:15