RELIGION. I ett Facebookinlägg ställer Fabian Fjälling en rad frågor till Katerina Janouch om judendomens syn på pedofili.

I ett Facebookinlägg publicerat under dagen ställde Fabian Fjälling en rad frågor till judinnan Katerina Janouch.

Frågorna gällde judendomens inställning till pedofili och Katerina Janouch egna inställning till densamma, då Fjälling menar att frågatecken kring dessa ämnen behöver rätas ut.

Läs inlägget nedan:

Hej Katerina Janouch,

Eftersom du tydligen deltar i Talmudiska ceremonier så undrar jag ärligt om detta med sex med barn. Beskrivs detta i den Babylonska Talmud? Är det något som din Rabbin eller trosuppfattning tydligt tar avstånd från, eller är uppgiften om barnsex en lögn?

Det är inte för att provocera dig utan för att fråga dig som judinna, som jag anser har hög trovärdighet och, i alla fall innan ”avslöjandet” om Talmudiska ceremonier, jag ansåg ha ett gott uppsåt för Sverige och svenskarna. Jag tror inte att du tycker att sex med barn 3 år och en dag gamla är en bra idé, men hur förhåller du som (troende?) judinna dig till detta och hur förklarar din Rabbin detta?

Jag undrar ärligt, och hade väldigt gärna ställt frågan direkt till en Rabbin, men av någon anledning är det helt omöjligt för mig att få ett samtal med en Rabbin.

Jag ber dig att inte avfärda frågan som antisemitisk, jag är inte antisemit oavsett om alla judar i hela världen kallar mig det. Jag hatar inte judar.

Jag ogillar dock saker som verkar stå i judendomens heliga skrifter, men eftersom jag inte kan hebreiska kan jag omöjligt vara säker på vad som står där eller inte.

Du har tidigare sagt mycket underliga saker om barn och sex som ”expert” för RFSL, som till exempel att så länge barnet utan påverkan tar initiativ till sexuell utforskning av sin förälder så är det inget man skall skuldbelägga så länge föräldern inte känner lust.

Jag opponerade mig i mail mot detta och fick ett skamset och ångerfullt svar som jag antog var genuint. I ljuset av Talmudiska ceremonier, och vad jag förstår står i Talmud, blir jag dock åter igen undrande. Så jag vore väldigt tacksam för ett klargörande.

Dina uttalanden om barns sexualitet, Dominikas affärsidé att attackera det trogna äktenskapet, och den Talmudiska ceremonin målar upp en bild som inte är helt positiv för den ickejudiska delen av samhället.

Uppdatering:

Efter att ha uppmärksammats om Fjällings inlägg skriver Katerina Janouch i tråden att hon har polisanmält ”den här skiten”, snarare än att svara på frågorna.

Källa:
Facebook: Fabian Fjälling


  • Publicerad:
    2018-11-26 23:10