MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordiska motståndsrörelsens finska gren genomförde en aktion mot den israeliska ambassaden i Helsingfors.

Nyligen samlades medlemmar ur Nordiska motståndsrörelsens finska gren i Helsingfors för en aktion mot den israeliska ambassaden i staden. Målet med aktionen var att belysa förbrytarstaten Israels skenhelighet när det kommer till landets migrationspolitik i jämförelse till det vad landet kräver av europeiska nationer.

Framför ambassaden hölls ett tal med målet att upplysa allmänheten samt de skenheliga diplomaterna innanför byggnaden om hur Israel kräver sådant av andra som de själva som nation inte är beredda att efterleva.

Huvudbudskapet i talet var att det är extremt skenheligt av förbrytarstaten Israel, att av europeiska länder kräva krafttag mot de växande nationella rörelserna i Europa och öppna gränser, samtidigt som man själv gör det raka motsatta. När Israel kräver öppna gränser för Europa bedriver man landet själv en extremt restriktiv invandringspolitik med målet att säkerställa sitt lands etniska och rasliga homogenitet.

Och på grund av detta extrema gap mellan vad Israel kräver av andra, och vad de själva som nation gör, kräver Nordiska motståndsrörelsen att Israel helt enkelt lever som man lär. Motståndsrörelsen anser att Israel omedelbart bör öppna sina gränser för de element som man önskar invadera Europa. Vägrar Israel att öppna sina gränser bör landet omedelbart upphöra att av andra kräva sådant som en själv inte ämnar utsätta sitt egna land för.

Efter aktionen mot den israeliska ambassaden valde man att köra dubbelt upp i Helsingfors. Detta för att understryka, att Nordiska motståndsrörelsen faktiskt är den enda sanna oppositionen. En rörelse som sätter folket framför sina karriärer. Detta gjordes genom att man ställde upp vid centralstationen där man delade ut flygblad och samtalade med folk.

En favorit i repris från föregående gången rörelsen intog Helsingfors centralstation, var att ännu en rasfrämling kom och lät meddela att den politik Nordiska motståndsrörelsen förespråkar inte är hatisk, utan sund. Tyvärr kunde man inte förvänta sig samma förmåga till att lyssna från de förbipasserande marxisterna. Det enda de hade att komma med var samma gamla ramsor vi hört tusen gånger förut.

Se videon från dagens aktion nedan. Videon har svenska undertexter.


  • Publicerad:
    2018-02-25 19:25