REPRESSIONEN. Enligt en läcka från en advokat i EU-parlamentet håller ett nytt lagförslag i hemlighet på att tas fram. Den nya lagen ska kriminalisera kritik mot massinvandringen till EU och det pågående befolkningsutbytet.

Globalisten Angela Merkel driver på ny lag om att göra det kriminellt att kritisera det europeiska befolkningsutbytet. Foto: Armin Linnartz (CC BY-SA 3.0 DE).

Ett nytt lagförslag som ska göra det olagligt att kritisera den pågående massinvandringen till EU och befolkningsutbytet håller i hemlighet på att tas fram. Detta enligt forskaren Michael Zazzio som haft kontakt med en advokat som arbetar i Europaparlamentet och som läckt informationen.

Advokaten ska ha fått vetskap om den ny lagstiftningen via en EU-domare.

Enligt Zazzio, som är medicinsk forskare och chefredaktör för tidskriften 2000-Talets Vetenskap, är informationen från advokaten mycket trovärdig då denne tidigare läckt information från EU-parlamentet som visat sig stämma.

Den tyska förbundskanslern Angela Merkel – som vill att EU:s medlemsstater ska ge upp sin självständighet och som nyligen öppet hävdade att yttrandefriheten måste begränsas – ska vara den som drivit på lagförslaget.

Den tyska versionen av den åsiktsförtryckande lagen ”hets mot folkgrupp” har liksom i Sverige redan skärpts och medfört att företeelser som att dela med sig av brottsstatistik om invandrarnas överrepresentation vid brott som våldtäkter, misshandel och annat, i högre grad lett till åtal.

Det nya lagförslaget ska gå ut på att flera former av kritik mot massinvandringen och befolkningsutbytet ska kunna leda till fängelsestraff eller tvångspsykiatrisk vård (LPT).

Lagförslaget, som verkar vara planerat att läggas fram under nästa år, bryter enligt Zazzio mot flera av de mänskliga rättigheterna och kommer att ytterst påtagligt inskränka yttrandefriheten inom EU.

Källa:
Läcka från EU-advokat: Ny lag kan kriminalisera migrationskritik


  • Publicerad:
    2019-12-13 10:45