Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Operation på Avpixlat: #JudarnaGavOssMuslimerna

Av Redaktionen, 2015-01-14
redaktionen@nordfront.se

INTERNET-AKTION. Uppdraget är äntligen här — in på Avpixlat och diskutera hur judarna gav oss muslimerna.

internet_krigare_jgom

Sanningen ska segra.

Varför Avpixlat?
Alla som någonsin besökt Avpixlat.info vet att sajten alltid skriver om muslimer. Och det är inget fel i att belysa islamism. Men Avpixlat döljer även medvetet att det var judar som öppnade Sveriges och Europas portar för de muslimska massinvandrarna.

Nordfront har skrivit en hel artikel gällande faktumet att judarna gav oss muslimerna. Artikeln måste läsas för att förstå hur absurt det är att judar försöker kapitalisera på europeiskt missnöje mot massinvandring och islamisering — det är nämligen judar som orsakat denna situation från första början.

Anledningen till att Avpixlat döljer detta beror på att den sionistiske juden Kent Ekeroth är en av huvudmännen bakom sajten. Ekeroth ansökte för några månader sedan om att varumärkesregistrera Avpixlat.

Avpixlat lyfter även fram psykotiska judiska counter-jihadistiska ideologer likt Pamela Geller, som vill att atombomba Europa.

Avpixlats vapen — att censurera inlägg och banna
Avpixlats strategi går ut på att banna och censurera allting som belyser judisk makt, eller information om att det faktiskt är judar som genom lobbyism givit oss den härliga ”mångkulturen”.

jgom_jude_mangkultur22

jgom_jude_mangkultur33

jgom_jude_mangkultur44

jgom_jude_mangkultur55

Moderatorn MittLandet på Avpixlat är ökänd för att censurera allting som ens på ett kritiskt sätt vidrör judar eller Israel, exempelvis kommentarer som belyser dokumenterad israelisk false flag-terrorism eller faktumet att judar gav oss muslimerna.

De skyr oss som Dracula skyr solljus och deras enda vapen är alltså att censurera inlägg och banna.

asd

Lyckat testuppdrag utfört mot artikeln Avpixlat utlyser satirtävling. Direkt dök det upp okända och sympatiska debattörer som även höll med om att judarna gav oss muslimerna. Kommentarerna ovanför och nedanför denna tråd fick +3 respektive +4, vilket klart visar på att Avpixlats besökare är trötta på att inte få diskutera hur judarna gav oss muslimerna.

Mål att skjuta på
Majoriteten av de artiklar som Avpixlat publicerar behandlar islam, därför blir det genast relevant att berätta exakt vilka som givit oss alla dessa islamister.

Försök att hålla dig till ON-topic och inte bryta mot Avpixlats kommentarsregler.

Posta smakfulla inlägg så att andra som hinner se inläggen förstår att det pågår en grov och mystisk censur.

Operationens mål och verkan
Operationen inleds klockan 19:33 den 14 januari. Målet för operationen följer: Att få fler på Avpixlat att diskutera faktumet att det var judar som gav oss muslimerna.

Denna insikt kommer få fler av Avpixlats besökare att trilla ner i kaninhålet som sedan leder till att de ställer sig andra frågor: Vilka äger nästintill all massmedia och har hjärntvättat vita människor i decennier? Vilka styr västvärldens centralbanker? Vilka ligger bakom nästan alla krig och proxy-krig i världen? Varför matas vi sedan tidig ålder med lögner om andra världskriget?

Moderatorn MittLandet kom tillbaka lite senare på kvällen.

Den överbelastade hasbara-moderatorn MittLandet kom tillbaka lite senare på kvällen.

Ifall moderatorn MittLandet eller andra hasbara-moderatorer inte mäktar med att censurera den sakliga diskussionen så kommer det äntligen gå att fritt diskutera judisk makt och vad den inneburit för Sverige och Europa.

"Hasbara-trollen kan inte bemöta faktumet att judarna gav oss muslimerna... debattera hårt och skoningslöst från alla håll".

”Hasbara-trollen kan inte bemöta empirisk fakta om att judarna gav oss muslimerna — omringa dem och debattera hårt och skoningslöst från alla håll”.

Alternativet till att yttrandefriheten återupprättas på Avpixlat är att de väljer att stänga ner sina kommentarsfält och att operationen därmed får ännu mer uppmärksamhet, vilket gör att ytterligare fler förstår att judarna gav oss muslimerna.

Tips
Ifall moderatorerna fortsätter att censurera saklig diskussion blir steg två att maskera inläggen, exempelvis:

”Haha.. kolla skägget på imamen: http://i.imgur.co….”.

Operation Jew Wife pågick mot Alex Jones sajt PrisonPlanet så satte moderatorer in ett filter på ordet ”wife”. Om ord censureras på så vis — anv’a’nd fantas1n isåfaII.

Som individ är det viktigaste att ha uthållighet och att sprida ut sina insatser under en så lång tidsperiod som möjligt, gärna under år eller decennier, istället för att bränna allt krut med detsamma.

Blir du bannad, registrera ett nytt Disqus-konto och fortsätt debattera gällande att judar gav oss muslimerna. Det kan även vara en god idé att ladda ner anonymiseringstjänsten TOR, för att kunna byta ip-adress om du blir ip-bannad.

Rapportering
Rapportera gärna ifall Avpixlat genomför några motåtgärder. Kommentarsfältet nedanför är vår kommunikationscentral.

Hashtaggen #JudarnaGavOssMuslimerna används på Twitter och dylikt.

En godhjärtad insats
Operation #JudarnaGavOssMuslimerna skänker Sverigevänner vital kunskap som hjälper dem att effektivare identifiera och bekämpa orättvisor vilket i det långa loppet hjälper till att göra Sverige och världen till en trevligare plats.

TIDSNUMMER 141933

Operation #JudarnaGavOssMuslimerna ÄR inledd

Ta dig till målområdet →→ Avpixlat.info ←←

Uppdateringar

09:00:
Operation #JudarnaGavOssMuslimerna pågår fortfarande — och moderatorn Max Payne är trött efter att ha raderat diskussion in på småtimmarna.

02:40:
Moderatorn Max Payne sitter vaken och censurerar all diskussion gällande att judarna gav oss muslimerna. Snart så somnar han och då är det fritt fram att diskutera judisk makt och vad den inneburit för Sverige och Europa.

01:18:
Moderatorerna har nu i panik stängt kommentarsmöjligheterna till en artikel som handlar om judar, läs mer här.

På Avpixlat är det förbjudet att diskutera att judarna gav oss muslimerna. Moderatorerna är så rädda för det som Nordfront har att säga att de inte ens vågar nämna nyhetssidan namn.

På Avpixlat är det förbjudet att diskutera att judarna gav oss muslimerna. Moderatorerna är så rädda för det som Nordfront har att säga att de inte ens vågar nämna nyhetssidan namn.

00:49:
Nordfront har skrivit en notis gällande hur du undviker att bli bannad på Avpixlat, läs den här.

00:29:
Operation #JudarnaGavOssMuslimerna fortsätter i oförminskad styrka! Den yttrandefrihetshatande moderatorn Mittlandet klagar på att han måste sova (vi rekommenderar Nordfronts-besökare till att dricka kaffe och fortsätta debattera):Mittlandet_sova

00:18:
Moderatorerna går på knäna och bönar om att Operation #JudarnaGavOssMuslimerna ska upphöra:
debatt2

23:27:
Ytterligare en Flashback-tråd om Operation #JudarnaGavOssMuslimerna finns här.

22:16:
Moderatorn MittLandet berättar nu om att han ”är ensam” och ”försöker avvärja kaos”, läs notis här.

21:34:
Avpixlat har skrivit en ”utvald kommentar” som svar på Operation #JudarnaGavOssMuslimerna, läs notis om det här.

21:06:
Aktionen är hyllas på Flashback, här är tråden.

20:55:
Den nationalrevolutionära nyhetssidan Nationell.nu har hjälp till och informerat sina besökare om Operation #JudarnaGavOssMuslimerna!

20:41:

Populära inlägg.

Populära inlägg.

MittLandet raderar för fullt.

MittLandet censurerar för fullt.

internet_krigare_jgom

Sanningen ska segra.


  • Publicerad:
    2015-01-14 19:33