UTRIKES. En namninsamling som snart har uppfyllt sitt mål om 25 000 underskrifter ska skickas till EU. Målet är att rädda vita människor i Sydafrika.

Skärmdump från Jonas Nilssons dokumentär Boer Projektet (Palaestra Media). Se filmen på Youtube.

En petition riktad till EU:s kommissionsordförande Jean-Claude Juncker samt till Storbritanniens premiärminister Theresa May och Tysklands förbundskansler Angela Merkel ska få dem att ge vita sydafrikaner flyktingstatus i Europa. Skälet är det pågående folkmordet i landet.

Den vita sydafrikanska befolkningen är utsatta för etnisk rensning som utförs av den svarta ANC-regeringen, extremvänsterpartiet Economic Freedom Fighters (EFF) och andra grupper som vill effektuera Sydafrikas nye president Cyril Ramaphosas planer om att konfiskera de vitas mark och egendom utan kompensation. Tusentals vita farmare och hela deras familjer har blivit brutalt mördade, ofta med kraftiga inslag av tortyr, våldtäkter och stympning, ibland inför ögonen på de vita barnen.

Många bland den vita befolkningen i Sydafrika lever idag i stor fattigdom och misär som en konsekvens av ANC-regeringens Black Economic Empowerment policy som utestänger vita från arbetsmarknaden.

Som Nordfront tidigare rapporterat om, har president Ramaphosa kontakt med den judiska sektorganisationen Chabad lubavitch som från några håll alltmer antas ge stöd till den sydafrikanska regeringens allt hårdare politik mot landets vita befolkning.

Att vita sydafrikaner flyr från Sydafrika kan inte rädda deras land, men att ge dem flyktingstatus skulle innebära att de har möjlighet att fly till Europa. En folkgrupp som verkligen för en gångs skull har skäl att göra det.

Vill du sätta ditt namn på uppropet i denna namninsamling kan du göra det här.


  • Publicerad:
    2018-04-09 19:00