Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#49: Allt du behöver veta inför den 30 september! Syns där!

Av Redaktionen, 2017-09-24
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Kvällens avsnitt handlar om den episka, viktiga och fullständigt underbara demonstrationen som kommer att gå av stapeln den 30 september i Göteborg. Radio Nordfront kommer att svara på lyssnares frågor.

Se förra helgens uppvärmning till 30 september:

Se den nya Fashwave-hyllningen till Motståndsrörelsen:

Se den gamla här.

Kvällens ämne:

  • Den kommande demonstrationen i Göteborg, som hålls den 30 september. Demonstrationen är det viktigaste hitintills i Motståndsrörelsens historia och väntas att rivas av under episka omständigheter och bli fullständigt underbar! Radio Nordfront har bjudit in demonstrationsansvarige Simon Engelin och kommer att gå igenom det som vi som ska dit behöver veta inför demonstrationen.
  • Glöm inte att lyssnare kan ställa frågor under kvällens sändning. Skriv antingen i chatten som aktiveras på Spreaker under sändningens gång, eller i en kommentar till denna artikel.
  • Pär Öbergs medverkan i podden Ingrid och Conrad och att alternativmedia uppenbarligen börjat skifta inställning till Motståndsrörelsen.
  • Valet i Tyskland: Angela Merkels kristdemokrater går mot en valseger, även om de kommer att backa något. Samtidigt tar det invandringskritiska partiet AfD sig in som tredje största parti. Vem är egentligen Angela Merkel, som brukar beskrivas som ”världens mäktigaste kvinna? Och vilka är dessa AfD och utgör de något hopp för det tyska folket?
  • Tobias Lindberg vill diskutera Henrik Johanssons krönika på Dt.se, i vilken han säger att han inte kan diskutera med ”nazister”, bara bekämpa dem.
  • Nästeschefen Pär Sjögren kommer att medverka för att diskutera hets som judisk makt-massmedia riktat mot honom under dagen.
  • Eventuellt tillkommer ytterligare ämnen i slutet av programmet.

Gilla Radio Nordfront på sociala medier:

Mehheheheehe! #gbg

A post shared by radionordfront (@radionordfront) on

Gilla Radio Nordfront på Instagram, Facebook och Twitter.

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, och Tobias Lindberg samt Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist.

Inbjuden är även områdeschefen Simon Engelin som ansvarar för demonstrationen den 30 september.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695

Lyssna på direktsändningen:

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg, Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2017-09-24 17:53