En medlem i Kampgrupp 503 var kvällen 29/10 ute och satte upp klistermärken i Kristinehamn. Då motståndsmannen kl 23:48 kom till Fältvägen en liten bit nedanför sjukhuset så ser han där en grupp av högljudda individer och beslutar sig för att ta en titt vad som står på. Det visar sig att sex stycken invandrare och/eller ”flyktingbarn” är på en flicka i ålder mellan 13 till 15 år.

Motståndsmannen går givetvis till angrepp mot förövarna för att försvara flickan och jagar dem en kort stund på flykt utan att själv bli skadad. Flickan följs efter händelsen hela vägen till sin dörr där hon bor. Hon fick även telefonnummer till en lokal medlem i Kampgrupp 503 för att eventuellt träffas för att ta en fika eller helt enkelt ifall hon råkar i liknande problem igen.

Hon informerades även att hänvisa sin familj och vänner att ansluta sig till Nordiska motståndsrörelsens demonstration 12:e november. Hon fick även ca 20 st Nordfront.se-klistermärken som hon ville sätta upp på sin skola för att få stopp på sådant som hon precis själv råkat ut för.

Hon lovade även att hon vid myndig ålder kommer att ansluta sig till rörelsen. Hon sa bland annat att ”Jag är jätteglad att du kom och hjälpte mig, jag vill gärna hjälpa utsatta tjejer jag med”. Men hon tillade även att hon inte kan medverka just för tillfället men att hon när hon skaffat eget boende kommer att ställa upp helhjärtat.

Flickan mår under omständigheterna bra och är väldigt tacksam till Nordiska motståndsrörelsen som bidrar med människor som verkligen bryr sig. Motståndsmannen mår bra och är nöjd med sin insats.

20161029_23573820161030_000209


  • Publicerad:
    2016-10-30 17:00