ABSURDISTAN. En svensk rektor i Stockholm polisanmäler nu sina egna elever för hets mot folkgrupp efter att eleverna haft kul på en resa till Auschwitz som skolan skickade dem till.

Förra hösten skickade Fredrikshovs slotts skola en grupp niondeklassare till Auschwitz för att hjärntvätta eleverna till att tro att antisemitism är ett större och hemskare problem än det pågående folkmordet på deras egen ras.

Eleverna som går på en skola med ett av Sveriges högsta meritvärden valde dock att inte hänga läpp över den tråkiga skolresan utan göra det bästa man kunde av situationen. Istället för att gråta över judiska snyfthistorier verkar eleverna ha haft kul och bland annat ”heilat” samt lyssnat på musik av det tyska musikgeniet Richard Wagner som också var en stor antisemit. Skojandet filmades och filmen uppmärksammades sedermera av den judiskt ägda och judiskt ledda tidningen DN som skandaliserade de svenska ungdomarnas sorglösa förhållande till den påstådda ”förintelsen”.

Ungdomarnas agerande uppskattades inte heller av skolans rektor Maija Möller Grimakova som väljer att polisanmäla sina elever.

— Filmen är så pass grov att det är fullt möjligt att ett brott har begåtts, och jag vill att myndigheterna ska ta ställning till det. Jag vill att det ska gå rätt till och om de gjorde någonting olagligt måste de ta konsekvenserna för det, säger hon.

Samtidigt försöker rektorn skademinimera genom att påstå att eleverna är ”ångerfulla” och att hon inte tror att de är ”nazister” på riktigt. Trots detta vill Möller Grimakova alltså gärna att de omyndiga eleverna döms för åsiktsbrott och bestraffas för deras agerande.

Källa:
Rektor polisanmäler elever för nazifilm


  • Publicerad:
    2017-06-16 11:30