SOCIAL AKTIVITET. Lördagen den 9:e februari samlades kampgrupp 801 för vad som skulle bli en heldag av gemenskap. Direktiv om kläder hade givits på förhand, men ingen visste vad som väntade…

Kampgruppschefen hade dagen innan borrat hål i isen så alla kamrater hade ett isvaksbad att se fram emot. Efter att ha gått igenom vad man skall tänka på när man rör sig på is, förklarade han vikten av att behålla lugnet i det kalla vattnet och för att bevisa att man behärskar det skulle de 14 orden sägas utan att stamma innan man fick klättra upp ur hålet.

Som en god ledare visade chefen vägen och hoppade i först. För många var detta första gången, men samtliga kamrater bemästrade uppgiften. Efter badet var det som tur var bara en bit att jogga till en dusch i lokalen som hyrts för dagen. De aktiva nationalsocialisterna i Näste 8 fick härmed sin första prövning som grupp och har blivit en starkare enhet.

När alla väl var rena och fräscha förbereddes lokalen och arrangörsgruppen började laga mat i väntan på medlemsgruppens ankomst. Alla hade en social dag i gemenskap att se fram emot. Det bjöds på köttfärssås med ugnsbakad vitkål och en underbar sallad. Efter ett tag serverades även en god efterrätt.

Videoredigeraren i Nästet spelade upp en film från isvaksbadandet, vilket gav en möjlighet att testa all teknik som behövs för att göra filmer och för att hålla föredrag. Under många timmar samtalade de närvarande med varandra och alla medlemmar i Nästet vet nu vilka deras kamrater är. Många djur och barn höll även stämningen och energin på topp.

Som avrundning på en härlig dag besökte Julius Blomberg aktiviteten för att spela gitarr och sjunga sånger fyllda av framtidstro.

Näste 8 är nu verkligen redo för kampen om blod och jord. Bli en av oss och ansök även du om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen!


  • Publicerad:
    2019-02-15 09:45