Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Aktion mot “mångfaldsparaden” i Almedalen

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Denna torsdag så var det dags för den del av Almedalsveckan som de flesta normala människor förmodligen tycker är den allra mest tragiska. Motståndsrörelsen var där för att protestera. Uppdaterad med film!

Pär Öberg sabbade stämningen för Civil Rights Defenders i Almedalen

ALMEDALEN. På tisdagkvällen den 2 juli 2019 anordnade tidningen Syre en föreläsning med organisationen Civil Rights Defenders (CRD). Representanter från Nordiska motståndsrörelsen valde att besöka evenemanget.

Almedalen: ABF bjöd in våldsvänstern till samtal om att ”motverka nazismen”

ALMEDALEN. Under måndagsförmiddagen bjöd ABF (Arbetarnas bildningsförbund) in till en diskussion under den något provokativa rubriken ”Inga nazister på våra gator – men hur?”

Nordiska motståndsrörelsen ärar den nordiska arbetaren 2019

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Markus Larsson sammanfattar här Motståndsrörelsens båda 1 maj-demonstrationer, varav den ena tyvärr kom att handla allt för mycket om polisens insats.

Dubbla offentliga aktiviteter samt spontan demonstration i Stockholm (uppdaterad med film)

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Den 14 april samlades Nordiska motståndsrörelsen traditionsenligt i Stockholm för att hedra Gösta Hallberg-Cuula på dennes dödsdag.

Social aktivitet och isvaksbad i Näste 8

SOCIAL AKTIVITET. Lördagen den 9:e februari samlades kampgrupp 801 för vad som skulle bli en heldag av gemenskap. Direktiv om kläder hade givits på förhand, men ingen visste vad som väntade…

Valkamp på soliga Värmdö

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. En solig lördag begav sig medlemmar ur Nordiska motståndsrörelsens kampgrupp 102 och 108 till Värmdö marknad för att hålla en offentlig flygbladsutdelning. Här följer en rapport från Nordfronts reporter på plats.

Näste 1 besöker American Car Show i Norrtälje

OFFENTLIG AKTIVITET. I helgen så blev det lite bråkigt på en bilutställning i Norrtälje, vilket var en tråkig avslutning på en annars väldigt trevlig dag.

Bildreportage från nationaldagsfirandet i Näste 1

På nationaldagen samlades aktivister och partimedlemmar från Näste 1:s båda områden hemma hos en kamrat för att umgås och tävla mot varandra.

Strålande väder och sorgliga rödingar – Näste 1 i Örebro

AKTIVISM. Lördagen den 21 april begav sig Näste 1 till Örebro för att dela ut flygblad till folket där. Här kommer en något försenad rapport från dagen.

Näste 1 bombar USA!

PROTESTAKTION. Tidigare under kvällen höll Näste 1 en protestaktion utanför USA:s ambassad i Stockholm. Syftet var att fördöma Trump-regimens bombningar av Syrien som genomfördes under natten till lördagen i samarbete med England och Frankrike. Uppdaterad med film och text.

Hedrande av Gösta Hallberg-Cuula med efterföljande aktivism på Stockholms gator

MINNESSTUND/AKTIVISM. Lördagen den 14 april samlades Näste 1 traditionsenligt vid Norra begravningsplatsen i Solna för att hedra minnet av Gösta Hallberg-Cuula som stupade i Finland detta datum 1942.

Fyrtio man på Lilla torget – Näste 1 i Linköping

AKTIVISM. De offentliga aktiviteterna i Näste 1 fortsätter i oförminskad takt. Den 7 april var det dags för nästet att besöka Linköping för att sprida propaganda inför valet.

Knuffkalas, bandyfinal och fega rödingar – Näste 1 i Uppsala

AKTIVISM. Lördagen den 17 mars var Näste 1 i Uppsala för att sprida det nationalsocialistiska budskapet. Aktiviteten var fylld av heta diskussioner, spottande meningsmotståndare och maskerade rödingar. Läs mer här!

Rabiata ordningsvakter och tillrättavisningar – Näste 1 på Odenplan

AKTIVISM. Onsdagen den 7 mars hade Näste 1 en offentlig flygbladsutdelning mitt i rusningstrafiken på Odenplan i Stockholm. Trots att deltagarna bara var där i strax över en timme hann det uppstå flera heta situationer.

Rapport från Stockholm – nu med film

  AKTIVISM. Under lördagen den 10 mars fick Stockholm en stor dos nationalsocialism. Här följer en rapport från dagen från nästeskorrespondent Markus Larsson. Uppdaterad med film.

Offentlig aktivism från Näste 1 i Nyköping och Sigtuna

AKTIVISM. Lördagen den 17 februari så anordnade Näste 1 två stycken offentliga aktiviteter samtidigt på olika platser i Nästet. Här följer en rapport från båda aktiviteterna samt en medföljande film.

Näste 1 medverkade på Dresdenmanifestation

MINNESSTUND. På tisdagskvällen den 13 februari – årsdagen av de allierade segermakternas terrorbombning av den tyska staden Dresden – anordnade Dresdenkommittén en minnesceremoni vid en minneslund i centrala Stockholm. Näste 1 var inbjudna och skickade en delegation för att närvara vid hedrandet.

Rapport från Åkersberga med film

AKTIVISM. Lördagen den 10 februari samlades ett tjugotal motståndsmän från Näste 1 för att bedriva offentlig aktivism i Åkersberga, strax utanför Stockholm. Här följer en rapport från dagen med en film.

Nya grepp i Södertälje

AKTIVISM. Näste 1 beslöt sig för att testa ett nytt upplägg på sin aktivism den första helgen i februari. Det skulle visa sig vara mycket lyckat! Uppdaterad med film.

Flygbladsutdelning i Nyköping

AKTIVISM. Vid lunchtid den 20/1, samlades ett tjugotal aktivister och partimedlemmar ur Näste 1 för att genomföra en offentlig flygbladsutdelning i Nyköping. Detta skulle bli en händelserik dag fylld av polistrakasserier, politiska diskussioner och peppande Nyköpingsbor. Uppdaterad med film.

Aktion mot sionistmöte i Stockholm!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer film och en skriftlig rapport om gårdagens protestaktion som Näste 1 utförde mot sionistmötet som samlade stora delar av Sveriges politikerelit.

Offentlig aktivitet i Stockholm

AKTIVISM. Under lördagen den 2 december genomförde Näste 1 en aktion i Stockholms centrala delar, här följer en rapport från dagen.

Tumult i Uppsala

AKTIVISM. Under lördagen var Motståndsrörelsen i Uppsala för en flygbladsutdelning. Just denna utdelning blev dock lite annorlunda. Här följer en redogörelse för dagen. Uppdaterad med film.

Rapport från Västerås

AKTIVISM. Lördagen den 18 november anordnade Näste 1 en offentlig aktivitet i Västerås. Här följer en rapport från dagens aktiviteter.

Dubbelt upp i Näste 1

AKTIVISM. Lördagen den 28 oktober genomförde Nordiska motståndsrörelsens Näste 1 två offentliga aktiviteter samtidigt på olika orter. Uppdaterad med film.