TYSKLAND. I oktober förra året smög en 18-årig asylsökare från Somalia sig in på ett servicehus och våldtog två rörelsehindrade män. När det andra offrets fru konfronterade honom mördade han henne i hopp om att komma undan.

Den somaliske våldtäktsmannen i handbojor vid häktningsförhandlingen.

Det var under natten till den 22 oktober förra året som en asylsökande somalier smög sig in på ett servicehus i Betheim i Tyskland och våldtog en handikappad 59-årig man. Därefter tog han sig vidare till ett angränsande rum och våldtog en annan man.

Under den andra våldtäkten blev han avbruten av mannens 87-åriga hustru som bodde i samma rum. För att inte riskera att åka fast för sina tidigare brott så mördade han kvinnan med ”stor kraft”, enligt den tyska polisen.

En vaktmästare som gick sin runda vid 03.30-tiden ska ha sett en gestalt i en av korridorerna och trodde att det var en inbrottstjuv och ska då ha konfronterat somaliern som då ska ha rusat förbi honom och hoppat ut genom ett fönster och flytt därifrån. Polisen var snabbt på brottsplatsen och lyckades gripa somaliern kort därefter.

Den 18-årige somaliern hålls för närvarande i förvar på ett psykiatriskt sjukhus i väntan på rättegången som kommer att hållas i tingsrätten i staden Osnabrück.

Källa:
Somalian asylum seeker ’rapes two elderly disabled men in a care home before murdering one of the victims’ wives’ in Germany


  • Publicerad:
    2017-04-03 22:00