INRIKES. Polisen larmades under lördagen till ett industriområde norr om Stockholm där en stor skara personer hade samlats för att slåss.

Ett stort slagsmål ägde under lördagen rum i ett industriområde vid Stäket norr om Stockholm. Enligt vittnen ska det ha rört sig om 30-40 personer. Polisen larmades till platsen men när de anlände så var bråket redan över.

– Ett vittne berättar att 30-40 personer samlats i ett industriområde. Ett antal av personerna är klädda i vita tröjor och ett antal i svarta tröjor, och vittnet tror att det kommer att bli bråk, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisen.

Polisen kontrollerade flera av de inblandade och fem personer omhändertogs enligt utlänningslagen då de saknade id-handlingar. Två anmälningar om misshandel ska ha upprättats men inga gripanden har skett. De inblandade ska enligt Expressen ha varit anhängare till ett ryskt och ett svenskt fotbollslag.

– De har bestämt sig för att träffas just där, men om de hejar på fotboll, hockey eller baseboll vet jag inte, fortsätter Eva Nilsson.

Källa:
Storslagsmål i industriområde norr om Stockholm


  • Publicerad:
    2017-11-04 18:15