Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Fotbollsprofil: ”Inga problem med uppstyrda slagsmål”

Stort slagsmål utbröt på Stockholmsderby i helgen ”Inga problem, men ta det utanför arenorna”.

Fight clubs på tillväxt i Strängnäs

Unga i slagsmål på offentliga platser ”I söndags var de 40 på Resecentrum – inte okej nånstans.”

Prideparad och fega rödingar i Umeå

UMEÅ. Under veckan har Umeå haft en så kallad pridevecka. Hugo Edlund skriver om när medlemmar från kampgrupp 602 valde att observera och närvara under den årliga prideparaden.

Sollefteå: Stort slagsmål under mångfalds-festival

MÅNGKULTUR. Hotfull stämning i Sollefteå när ett tiotal personer slogs vilt med tillhyggen under den vänsterextrema Mångfalds-yran, rapporterar Fjällsjö Nyheter.

Storbråk norr om Stockholm – flera omhändertagna

INRIKES. Polisen larmades under lördagen till ett industriområde norr om Stockholm där en stor skara personer hade samlats för att slåss.

Svenskar i slagsmål mot invandrare i Skara

SKARA. Ett främlingsgäng har återigen hoppat på svenska ungdomar under kvällstid. Men denna gången fick sig invandrargänget mothugg och åkte i backen. Tillhyggen ska ha använts av båda lägren och en ”ensamkommande” rasfrämling på strax under 20 år ska ha fått allvarligare skador och fick uppsöka sjukhus.

Stort slagsmål mellan finnar och asylsökare

FINLAND. Igår drabbade ortsbor och asylsökare samman vid ett asylboende i Forssa i Södra Finland. Asylsökarna påstår att de under en längre tid blivit hotade och trakasserade när de rört sig på stan.

FILM: Slagsmål mellan turkar och kurder i Tyskland

TYSKLAND. Med knivar och glasflaskor drabbade turkiska nationalister och pro-kurdiska demonstranter samman i den tyska staden Frankfurt. Polisen försökte förhindra sammandrabbningen som ägde rum i torsdags och filmades av ryska RT.

FILM: Multikultislagsmål i USA!

USA. Ett stort slagsmål som bröt ut inne på ett amerikanskt ”racino” filmades och har blivit uppmärksammat på nätet.