SIONISM. Amerikanska medier har gått varma om vem som blir nästa chef över landets privatägda centralbank efter att presidentens högste ekonomiske rådgivare strukits från listan. Vastarinta har publicerat en artikel om ämnet, där man visar den amerikanska Federal Reservs judiska kopplingar.

Juden Ronald Lauder och hans bror Leonard.

Det spekuleras i amerikanska medier om att den amerikanska centralbankens (Federal Reserv System, eller Fed) nästa ordförande blir juden och bilderbergaren Kevin Warsh, som är svärson till Judiska världskongressens (World Jeweish Congress, WJC) ordförande Ronald Lauder. Tidigare har man förmodat att platsen går till Goldman Sachs-juden Gary Cohn, som är president Donald Trumps högste ekonomiske rådgivare.

Judarna har lett den amerikanska centralbanken oavbrutet i över trettio år. 1987 tillföll ordförandeplatsen juden Alan Greenspan, som efterföljdes av stamfränderna Ben Bernanke och den nuvarande ordföranden Janet Yellen. Federal Reserv System bildades i början av 1900-talet av bland andra den judiske bankiren Paul Warburg, och nationalistiska amerikaner krävde redan från början att banken stängs. Makthavarna har aldrig gjort en grundlig revision av centralbanken, något som en del har tolkat som ett tecken på korruption i den politiska och ekonomiska eliten.

Tidigare trodde man alltså att nästa ordförande för centralbanken skulle bli Gary Cohn, som av judisk media kallats för ”globalist-Gary”. Cohn sägs dock ha förlorat Trumps förtroende, sedan han kritiserade Vita huset för att ha fördömt den nationalistiska demonstrationen i Charlottesville i för milda ordalag. Även om såväl Trump som Cohn har fördömt vit nationalism, så har presidenten enligt media irriterats av Cohns överdrivna aggressivitet.

LÄS ÄVEN: Återta makten från globalisterna!

Till sionisternas stora glädje har man dock hittat en kosher-ersättare till Cohn. Warsh är nämligen nära släkting till en av världens största sionistiska organisationer WJC:s ordförande. Oavsett vem av dessa två som väljs till centralbankens ledare så kommer inte arvet från Warburg att upphöra. The Times of Israel har om Warsh och och det amerikanska ekonomiska rådets judiska kopplingar skrivit:

[Till dem hör åtminstone] Daniel Yergin, expert på energi och internationella relationer; Mark Weinberger, det enorma revisionsföretaget Ernst and Youngs styrelseordförande, som år 2012 fick ett pris av det judiska Anti-Defamation League; verkställande direktören för investmentbolaget Blackrock Larry Fink; Robert Iger, verkställande direktör för Disney; samt Kevin Warsh, en bankir som tillhört Feds ledning och som är gift med Jane Lauder från den kända kosmetikaföretagsfamiljen.

I september träffade Warshs svärfar Ronald Lauder den svenska statsministern Stefan Löfven och krävde att Sveriges regering blandar sig in i frågan om Motståndsrörelsens demonstration i Göteborg.

Samma dag som Förvaltningsrätten beslutade att låta Göteborgs judar diktera Motståndsrörelsens demonstrationsrutt så publicerade även den judiska tidningen Göteborgs-Posten en artikel undertecknad Judiska världskongressens vd Robert R Singer, där denne krävde just att demonstrationen skulle ”flyttas” med tanke på judarna och deras Jom kippur.

Det blir därför intressant att se vem Trump, som vann presidentvalet mycket tack vare sina ”invandringskritiska” utspel, väljer att utse till ledare för världens mäktigaste bank. Ifall det blir Warsh, så är makten över pengarna än mer i händerna på personer som lobbar för öppna gränser, ”mångkultur” och förbud av nationalistiska organisationer.

Källor:
Gary Cohn unlikely to get tapped as Fed chair
Trump names Jewish billionaire to head economic advisory team
WJC welcomes Swedish court ruling to reroute Nazi march away from synagogue on Yom Kippur
Juutalaisen maailmankongressin johtajan vävystä Amerikan keskuspankin seuraava johtaja?


  • Publicerad:
    2017-10-11 08:00