DOKUMENTÄR. Bulgarisk media släppte nyligen en politiskt inkorrekt dokumentär om zigenska tiggare i Sverige.

Zigenarna som intervjuas i dokumentären är minst sagt frispråkiga.

Zigenarna som intervjuas i dokumentären är minst sagt frispråkiga.

vi_forstorde_sverige

En zigenare menar på att zigenare från Rumänien och Bulgarien förstört Sverige.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Denna vecka blir det den nyproducerade dokumentären Beggars in Sweden (översatt: Tiggare i Sverige), som är framställd av bulgarisk media.

Zigenarna som dokumentärfilmarna träffat trivs mycket bra i Sverige, och säger att fler zigenare håller på att ta sig till Sverige.

Nordfront-läsaren Pelle var den som tipsade om dokumentären, såhär skrev han:

Hej!

Eftersom veckans film verkar ha tagit sommaruppehåll så föreslår jag att ett bulgariskt undersökande reportage kan bli veckans film. Reportaget är fördelat på tre delar, tillsammans cirka en timme. Eftersom det är bulgarer och inte svenska pk:iter som gjort reportaget så kanske det kan utgöra en ögonöppnare för naiva svenskar som besöker Nordfront, men ännu inte förstått den större bilden. Mig veterligen har ingen annan alternativ media uppmärksammat reportaget så det vore kul om Nordfront kunde vara först på bollen här.

Några godbitar är när zigenarna själva säger att ”Sverige var fint innan, men vi förstörde det”. Även zigernarledarna säger åt sina tiggare att berätta sanningen för journalisterna, till synes bara för att de kommer från bulgarisk media: ”ljug inte”.

Se dokumentären här (engelsk undertext):


  • Publicerad:
    2015-08-30 11:44