Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Finansjudinnans varning: ”Höj lånetaket eller möt katastrofen”

USA:s statskuld har återigen kraschat i lånetaket Största indrivaren är Federal Reserve.

Miljardären förutspår en snar krasch för den amerikanska ekonomin

Finansministern utlovade insättningsgaranti Tog snart tillbaka löftet.

Federal Reserve höjer räntan – börsen rasar

Fortsätter bekämpa rusande inflation med trippehöjning av räntan Börsras över hela världen och nytt bottenrekord för kronan.

”Ni ljuger för ert folk om krisen”

Högsta inflationen & sämsta ekonomin på 40 år ”Vi är på rätt väg!”

USA:s centralbank genomför kraftig räntehöjning

USA hotas nu av recession efter räntehöjningarna Federal Reserve tänker dock fortsätta kyla ned ekonomin i ett försök att stabilisera priserna.

Ekonomisk panik i hela väst: Räntehöjningar, börsras och rusande inflation

Styrräntan höjs i USA och Europa efter nya rekordnivåer av inflation Samtidigt saktar inflationen ned i Ryssland som fortsätter sänka räntan.

Vem styr över de finansiella stödpaketens utdelning i USA?

STORFINANS. Världens största fondförvaltare BlackRock kontrolleras av judiska finanshajar. Under den senaste veckan har de fått ännu mer makt.

Donald Trump: “Federal Reserve är vårt största hot”

USA. I ett kontroversiellt uttalande har USA:s president Donald Trump utnämnt USA:s privatägda centralbank, Federal reserve, som sitt största hot. Uttalandet fälldes under en intervju med Fox News, och enligt Trump hotar centralbanken USA:s ekonomiska tillväxt.

Bankirernas favorit blir ny ordförande för USA:s centralbank

USA. Donald Trump har utnämnt icke-juden Jerome Powell till ny ordförande för den amerikanska centralbanken Fed, som har letts av judar i flera årtionden. Den nya ordföranden har dock varit bankirernas favorit och många anser nu att Trump brutit ännu ett vallöfte i och med utnämningen.

Trump släpper ny antiglobalistisk kampanjvideo

USA. Med bara dagar kvar till det amerikanska presidentvalet släpper den republikanske presidentkandidaten Donald Trump en ny kampanjfilm med ett starkt antiglobalistiskt budskap.

Ny bank i Texas utmanar Federal Reserve

UTRIKES. Ett nytt banksystem som backas upp med guld istället för kontroversiella så kallade fiatpengar har lanserats av den amerikanska delstaten Texas. Banken kommer att utmana den ökända judiskt privatägda centralbanken Federal Reserve.