Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ghana hotas med indragna globalistpengar

Efter nya lagar för att stoppa bögerier i landet Både IMF och Världsbanken sätter press på Ghana.

Uppgift: Biden mutade Erdogan med globalistpengar

13 miljarder från IMF mot att godkänna Sverige i Nato Utnyttjade Turkiets krisande ekonomi.

EU och IMF: Banker bör avlyssna kunders surfvanor för att bedöma kreditvärdighet

ÖVERVAKNINGSSAMHÄLLET. Genom att avlyssna icke-finansiell information från kunders webbläsare kan banker fatta beslut som påverkar privatekonomin.

Magdalena Andersson belönas – blir höjdare inom IMF

GLOBALISM. Svenska förrädarpolitiker beslutade i våras att låta svenskarna betala Somalias skuld till Internationella valutafonden. Nu får Sveriges finansminister ett toppjobb inom fonden.

Macron vill framstå som “Libanons frälsare” – men handlar i eget intresse

GLOBALISM. Libanons regering faller efter tumultet som följde på explosionen i huvudstaden. Men vilka internationella aktörer har intresse i landets utveckling? Förre Rotshildbankiren Macron visar sig ha en nyckelroll.

IMF kräver att Vitryssland stänger ner för att bevilja lån

UTRIKES. Vitryssland är ett av få länder som vid sidan av Sverige avstått från omfattande nedstängningar under coronapandemin. Internationella Valutafonden (IMF) och Världshälsoorganisationen (WHO) försöker nu påverka Vitryssland att införa omfattande coronarestriktioner och nedstängningar, vilket kan hota landets ekonomi.

Visselblåsare: Ukraina sponsrade Hillary Clintons kampanj med stulna IMF-pengar

UTRIKES. En visselblåsare avslöjar att Ukraina kan ha sponsrat Hillary Clintons presidentkampanj med pengar som förts över från den Internationella valutafonden, IMF.

IMF-chefen ställs inför rätta

UTRIKES. IMF-chefen Christine Lagarde ställs nu inför rätta misstänkt för brott under sin tid som finansminister i Frankrike. Lagarde hävdar att hon är oskyldig.

Förrädaren Tsipras fortsätter att sparka på det grekiska folket

GREKLAND. Nyligen godkände det grekiska parlamentet ytterligare nedskärningar inom offentlig sektor. Bland annat rör det sig om nedskärningar inom försvaret och pensionsområdet.

Generalstrejk lamslår Grekland – kaos uppstår i Aten

GREKLAND. En generalstrejk pågår just nu i Grekland och har lamslagit stora delar av landet. I Aten har demonstranterna kastat brandbomber mot polisen som i sin tur har svarat med att beskjuta demonstranterna med tårgas. Generalstrejken är den första i sitt slag efter att den grekiska regeringen, ledda av marxistpartiet Syriza, sålde ut landet till de internationella långivarna i september.

Gyllene Gryning: De nya nedskärningarna går emot den grekiska konstitutionen

GREKLAND. Förra veckan hölls en debatt i Greklands parlament om det nya lånepaket och de nedskärningar som följer. Gyllene gryning var kritiska och framförde sin syn på situationen.

Den grekiska skuldkrisen förvärras

GREKLAND. Efter att ha avvisat trojkans förslag på ytterligare ekonomiska åtstramningar i utbyte mot ett förlängt stödprogram går nu Grekland mot en oviss framtid som kan innebära att landet lämnar euron och blir statsbankrutt.

Den grekiska krisen riskerar att skaka om hela EU i grunden

GREKLAND. Inom den närmaste veckan kommer Greklands ekonomiska framtid och samarbete med den Europeiska unionen att avgöras. Landet har ett lån på cirka 1,5 miljarder euro till IMF som ska betalas vid månadsskiftet.

Grekland kommer inte betala ut pengar till IMF som planerat

GREKLAND. Grekland kommer inte hålla sin avbetalningsplan som det var tänkt. Istället vill man försöka förhandla fram ett nytt avtal i utbyte mot reformer.