Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

SD kommer tala mer om återvandring

Detta enligt Richard Jomshof Fler har förstått att invandringen är ett problem jämfört med tidigare.

Vitryssar får inte asyl i Sverige

INVANDRINGSPOLITIK. De två vitryssar som sökt asyl i Sverige för att komma ifrån det i svenska medier demoniserade landet Vitryssland, får inte komma hit.

U-landsbistånd, arbetskraftsinvandring och kultur är ointressant för väljarna

POLITIK. En färsk undersökning visar att de frågor som engagerar flest väljare är sjukvården, brottsligheten och invandringen. De frågor som nästan ingen bryr sig om är U-landsbistånd, arbetskraftsinvandring och kultur.

Kriminella invandrare ska kunna bli av med italienska uppehållstillstånd

UTRIKES. Nyligen röstades ett nytt lagförslag igenom av den italienska senaten. Enligt förslaget ska kriminella invandrare kunna fråntas uppehållstillstånd och i vissa fall medborgarskap.

Finlands statsminister: De flesta nyanlända till Finland 2015 är inte berättigade asyl

MÅNGKULTUREN. Finlands statsminister Juha Sipilä backar inte från sina uttalanden om de lyckosökande invandrarna.

USA: Starkt stöd bakom Trumps invandringspolitik enligt nysläppt undersökning

USA. Enligt en undersökning från september som nyligen offentliggjorts finns ett starkt stöd bland amerikaner till Donald Trumps invandringspolitik och endast en sjättedel av de tillfrågade är ”starkt emot” hans förslag.

Ryska folket minst intresserade av att ta emot “flyktingar”

OPINION. Enligt en undersökning från Amnesty International som jämför opinionen i olika länder är ryska folket minst positiva till att ta emot påstådda flyktingar.

Kriminella invandrare som ska utvisas kan förvaras i gammalt fängelse

INVANDRINGSPOLITIK. Regeringens senaste drag för att hantera problemen med massinvandringen är att man hittat en ny lokal att förvara invandrare som ska utvisas i samt att man ska skicka poliser utomlands så att de kan serva de kriminella invandrarna när dessa repatrieras till sitt hemland.

Slovenien stänger sina gränser för flyktingar

SLOVENIEN. Slovenien kommer att stänga sina gränser vid midnatt. Som en effekt kommer även Serbien att stänga sina gränser. Detta innebär att rutten via västra Balkan inte längre kommer att vara framkomlig för främlingar som vill invadera Europa.

Miljöpartiet säger att de vill avskaffa lagar för att bromsa invandringen i förtid

REGERINGEN. Miljöpartiet går nu ut och säger att de vill ta bort vissa av de tillfälliga regler som från och med i sommar är tänkta att gälla tre år framåt för att begränsa invandringen till Sverige.

Ny lag i Danmark innebär att “flyktingar” med tillgångar får stå för sina egna kostnader

DANMARK. Under tisdagen klubbades en ny lag igenom i det danska folketinget som bland annat ger staten rätt att beslagta kontanter, smycken och andra värdesaker från asylsökande för att betala deras vistelse i landet.

SD vill dra tillbaka uppehållstillstånd som delats ut på felaktiga grunder

INVANDRING. Jimmie Åkesson sa igår att han anser att invandrare som fått permanent uppehållstillstånd på felaktiga grunder bör få sina uppehållstillstånd indragna och därmed utvisas ur Sverige.

Inga tillfälliga uppehållstillstånd detta året

INVANDRINGSPOLITIKEN. Regeringen och Alliansen kom nyligen överens om att införa tillfälliga uppehållstillstånd under den nu pågående massinvandringen från tredje världen. Planerna kommer dock realiseras först om ett år.

Kanadensisk kolumnist sågar Sveriges invandringspolitik

MEDIA. En konservativ kanadensisk skribent har sågat Sveriges misslyckade invandringspolitik i en av Kanadas största tidningar.

Reinfeldts plan med invandringen

SVERIGE. Granskning Sverige tittade i sitt senaste program på Fredrik Reinfeld. I avsnittet, som bland annat intejuvar både hans far och hans föregångare, Bo Lundblad, avslöjas ett en väl utarbetat plan för att krossa välfärden kan ha legat bakom Reinfelds stora förkärlek för invandrarhorder.

Granskning Sverige ringer upp Beatrice Ask

POLITIK. Granskning Sverige har ringt upp Beatrice Ask och frågat henne om Sveriges invandringspolitik och det faktum att Sverige tar emot många fler invandrare än alla våra grannländer. Ask hävdar att Sverige är ”bäst i klassen” och att svensk invandringspolitik är underordnad internationella konventioner.

Rasfrämling skapar parti för fri invandring

INRIKES. En libanesisk invandrare bosatt i Jönköping skapar nu ett parti för fri invandring. Partiet är tänkt att vara en motpol mot SD.