Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Socialdemokraterna ”rädda att låta som SD”

En intern rapport avslöjar att den havererade migrationspolitiken beror på en beröringsskräck mot SD Rapportförfattaren föreslås en upprepning av det misslyckade DÖ.

Centern splittrat i invandringsfrågan

POLITIK. Spricka i Centerpartiet angående”flyktingar”.

LAS på väg att luckras upp: “10-1 till arbetsgivarna”

INRIKES. Lagen om anställningsskydd håller på att luckras upp.

Aftonbladet tar avstånd från Stefan Löfven: “Saknar pedagogisk förmåga”

LÖGNPRESSEN. Den judiskägda sossetidningen Aftonbladet kräver nu att Socialdemokraterna byter partiledare inför riksdagsvalet 2022. Detta skriver Lena Mellin i en ledare.

Stort missnöje inom S efter sviktande opinionssiffror

SOSSERIET. Missnöjet inom Socialdemokraterna bubblar efter att SD alltmer utmanar regeringspartiet om positionen som Sveriges största parti. Framförallt menar många socialdemokrater att Januariöverenskommelsen med L och C inte har gynnat partiet och kräver nu att S-företrädare ska kunna föra fram politik oberoende av regeringen.

Uppror inom V – tung falang vill se radikalare politik

POLITIK. Spekulationerna ökar nu om att Jonas Sjöstedt kan vara på väg att avgå. En falang inom Vänsterpartiet kräver en radikalare oppositionspolitik.

Höginkomsttagare vinnare när värnskatten slopas

EKONOMI. Nästa år slopas den så kallade värnskatten, vilket kommer att gynna endast de högavlönade och skapa ännu större inkomstklyftor.

KD ändrar sig och öppnar för samarbete med SD och V

POLITIK. Kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor meddelade på torsdagen att partiet öppnar för samtal och överenskommelser med samtliga riksdagspartier – även Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet.

Soros-lakejen Lööf: “Jag utsätts för hat när jag handlar på Ica”

POLITIK. Soros-lakejen Annie Lööf (C) berättar i en intervju i Expressen att hon nu utsätts för ”respektlöst hat från vanliga människor” till och med när hon handlar på Ica.