Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Motståndsrörelsen demonstrerade mot Stockholm Pride

Kärnfamiljvänlig banderoll fick stor exponering Swedavia tog avstånd medan invandrare på Sergels torg hjälpte till med flaggskändning.

Kändisbög importerar afrikanska transor

Återförenas med sin son i Sverige istället för i Uganda Ena transan driver en homolobby- organisation i Kenya.

Jonas Gardells krav: ”Moskéer måste omfamna homosexuella”

”Alla muslimer är inte extremister”, enligt Gardell Men alla har ett ansvar att ”försvara och inkludera HBTQ-personer”.

Ny utställning om bögars hemliga mötesplatser i början av 1900-talet

KULTUR? Den 11 juni slås dörrarna upp för utställningen ”Bögar – Mötesplatser i en förbjuden tid” på Hallwylska museet i Stockholm.

Homosexuell “kvalitetsjournalistik”: Jonas Gardell drömmer om att bli penetrerad av nyss avlidne Lars Norén

HOMOSKANDAL. När andra sörjer Lars Norén minns homoprofilen Jonas Gardell framför allt hur han ville bli knullad av den heterosexuelle dramatikern.

Kändisbögen Gardell firar Trumps förlust – jämför presidenten med seriemördande skräckclown

USAVALET. I en krönika på Expressen raljerar Jonas Gardell över att Trump ser ut att ha förlorat presidentvalet. ”Försvinn din otäcking och måtte vi aldrig behöva se ditt fula tryne mer!”, skriver bögen Gardell och jämför Trump med en skräckclown.

Jonas Gardell på turné i coronatider – ringde runt för att få ner publiken till 499

INRIKES. I coronavirusets spår har flera teatrar valt att stänga ner under en tid för att begränsa smittan. Den homosexuelle vänsterkomikern Jonas Gardell valde att göra tvärtom – på torsdagen ringdes det runt till hans publik för att pressa ner till den under 500, som är gränsen för de mötesrestriktioner som gäller sedan i onsdags.

SVT: “Islamofobi är normaliserat”

LÖGNPRESSEN. ”Häpnadsväckande” enligt SVT:s expert. I rasande fart har islamofobin normaliserats i Sverige. Men enligt SVT kan utvecklingen vändas genom att öka antalet muslimer i Sverige.

Myndigheter och kändisar trollade av “mvh NMR”-brev

FAKE NEWS. Simon Holmqvist skriver om en av den svenska polismaktens mer bisarra drag, där man enligt lögnpressen har börjat att utreda Nordiska motståndsrörelsen för ett antal så kallade hotbrev. Breven har skickats till diverse kändisar och åklagare och innehåller samtliga meningen ”Vi vet var du bor /mvh NMR”.

Homolobbyn visar SVT-runkaren sitt stöd: “Så länge han torkar av maskinerna är det lugnt!”

INRIKES. Efter att det uppdagats att SVT-ankaret Jonas Berring gjort amatörbögporr och onanerat på offentliga platser plockades Berring bort från rutan. Nu reagerar svenska homoprofiler genom att gå i taket över SVT:s beslut.

Jonas Gardell vill avradikalisera islam

SVERIGE. Den homosexuelle komikern Jonas Gardell anser att staten bör lägga sig i muslimers religionsutövande i syfte att göra dem mer toleranta.

Mångkulturell skändning av nationalsången i Melodifestivalen!

KULTURMARXISM. Melodifestivalen skändade Sveriges nationalsång genom att ändra texten och blanda upp låten med sånger på främmande språk.

Jonas Gardell: “Jag gömmer flyktingar”

MASSINVANDRING. Den homosexuelle komikern Jonas Gardell menade nyligen i en intervju att han och hans pojkvän gömmer så kallade flyktingar.