Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Kalmar kommuns it-nätverk nere efter cyberattack

Ryska hackergruppen Akira slår till igen Kan dröja en vecka innan systemen är uppe igen.

En man blir gripen

Mannen körde ihjäl mor och son på Öland – får sänkt straff

Dödsolycka orsakades av hastig sjukdom Fängelse blev villkorlig dom i Hovrätten.

SR-reporter skulle göra solskensinslag från Kalmar-ghetto – hotades och jagades iväg

P4 Kalmar skulle göra propaganda för mångkulturen Istället hotades man av maskerade män som skulle ”spränga P4 Kalmar”

Översvämningar och strömavbrott i Småland

INRIKES. Regnvädret i södra Sverige har resulterat i stora översvämningar och strömavbrott i Småland, och speciellt i Kalmar.

Kalmar köpte flyktingreklamprylar för 63 188 kronor

MÅNGKULTUREN. Kalmar kommuns flyktingenhet köpte stora mängder reklamprylar direkt från Kalmar FF-profilen Billy Landsdownes bolag.

Arab skrämde svenska kvinnor med sin penis – får dagsböter

HULTSFRED. Syriern Bilal Kaseer blottade sig och onanerade framför sammanlagt sex svenska kvinnor vid diverse motionsstråk i Hultsfred under våren 2017. Nu döms han för sexuellt ofredande och förargelseväckande beteende till dagsböter.

Kongoles häktad för våldtäkt i Kalmar

MÅNGKULTUREN. En man från Kongo häktades nyligen för våldtäkt mot barn i Kalmar.

Syrier våldtog 15-årig flicka på festival

MASSINVANDRINGEN. En syrisk man dömdes nyligen av Kalmar tingsrätt för att ha våldtagit en 15-årig flicka på Emmabodafestivalen 2017.

Tjuv och narkoman kandiderar för Vänsterpartiet i Kalmar

VALGRANSKNING. Vänsterpartiets främsta kandidat i valet till Kalmar läns landstingsfullmäktige i kommunerna Borgholm och Mörbylånga har vid upprepade tillfällen dömts för bland annat stölder och narkotikabrott.

Somalier döms till fängelse för våldtäkt i Kalmar

MÅNGKULTUREN. En 55-årig somalisk man dömdes idag till fängelse för att i början av sommaren ha våldtagit en ung kvinna i Kalmar.

Hovrätten skärper straffen för gruppvåldtäktsmän i Kalmar

MASSINVANDRINGEN. Göta hovrätt förlänger både straffen och utvisningarna för de afghanska män som överföll och gruppvåldtog en småbarnsmamma i Kalmar i höstas.

Somalier häktad för våldtäkt i Kalmar

MÅNGKULTUREN. En 55-årig somalier häktades misstänkt för en våldtäkt i Kalmar.

Nu flödar narkotikan även i Kalmar

SMÅLAND. Narkotika blir allt vanligare i samhället och nu flödar den även i Kalmar där polisen fått omhänderta drogpåverkade personer på flera av ortens gymnasier.

Radio Regeringen sänder klockan 19:00 ikväll

RADIO. Radio Regeringen sänder klockan 19:00 ikväll ett nyhetsavsnitt där bland annat gruppvåldtäkten i Kalmar kommer att tas upp. Dessutom kommer diskussionen kring utgifter och konsumtion att fortsätta.

Kvinna våldtagen i Kalmar

BROTT. En kvinna våldtogs i Kalmartrakten under natten till lördagen. Polisen söker nu efter en misstänkt gärningsman.

Prideövergångsställe ska bli permanent

KALMAR. Kulturmarxismens utbredning vet inga gränser. Sedan förra året finns ett övergångsställe i Kalmar målat i den dekadenta homolobbyns regnbågsfärger. Efter slitage och vandalism har det målats om flera gånger under året, något som kostar mer skattepengar än om det varit målat i den korrekta färgen vit.

Utredningen kring gruppvåldtäkterna i södra Sverige går framåt

SEXUALBROTT. Utredningen går framåt kring den senaste tidens våldtäktsvåg som svept över Småland och Götaland. I en del av fallen har man ringat in gärningsmän och funnit teknisk bevisning.

Misstänkt gruppvåldtäkt i Kalmar

KALMAR. Under torsdagen blev en 17-årig flicka överfallen nära ett HVB-hem i Kalmar län av flera män och sedan våldtagen av minst en av dem.

47-åring åtalas för grov våldtäkt mot barn

HULTSFRED. En 47-årig man hemmahörande i Södertäljetrakten åtalas nu av Kalmar tingsrätt för grov våldtäkt mot barn samt grovt barnpornografibrott.

Polisen i Kalmar: “Ta inte lagen i egna händer”

INRIKES. Polisen i Kalmar vädjar till medborgarna att inte ta lagen i egna händer. Nu ska de hålla extra koll efter medborgargarden.

Handgranat kastades mot planerat “flyktingboende”

KALMAR. Under lördagen briserade en sprängladdning på Unionsgatan utanför ett planerat så kallat flyktingboende. Enligt källor så står det nu klart att det rört sig om en handgranat.

Kyrkledare våldtog småflickor

INRIKES. En kyrkledare i Kalmar dömdes till fyra års fängelse för att ha våldtagit tre flickor mellan 13-14 år gamla. Mannen ska systematiskt ha dragit sig till unga flickor under flera år.