Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nationell MMA-gala stängs ner av tysk polis – kampsporthemsida jublar

ÅSIKTSFÖRTRYCK. I det av de allierade ockuperade Tyskland förbjuds organisationer och evenemang på löpande band. Årets upplaga av den nationella MMA-galan Kampf der Nibelungen upplöstes av polis.

Kommun bryter mönstret – står upp för medborgares åsiktsfrihet

INRIKES. Norrköpings kommun bryter det vanliga mönstret och hänvisar till medborgarnas åsiktsfrihet när de tillåter privatpersoner som är medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen att hyra träningslokaler.

Kampsportsträning Näste 7

Söndagen den 22 december så ägnade sig kamrater från Näste 7 åt kampsportsträning. Man tränade på både spark och slagteknik efter en gedigen uppvärmning.

Så relaxar Putin: Tränar judo med ryska landslaget

RYSSLAND. Vladimir Putin varvade toppdiskussioner om Syrien i Sochi med att träna kampsport med det ryska judolandslaget. Under träningen lyckades presidenten dock skada sitt finger när han mötte OS-medaljören Beslan Mudranov.

Lifsferill #19: Träning – Kampsport

TRÄNING. I det nittonde avsnittet av Lifsferill pratar vi om träning och då framförallt inom kampsport och vi har med oss Martin Saxlind som gäst.

Marcus Follin vann sin första MMA-match

IDROTT. Marcus Follin vann sin första MMA-match förra helgen i Tyskland.

Lokalmedia hetsar mot nationella kampsportsutövare – klubben står på sig

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lokalmedia försöker göra en historia av att två av Nordiska motståndsrörelsens medlemmar utövar kampsport i Västerås. I stället för att ge vika står dock klubbledningen på sig och försvarar sina medlemmar.