Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Marcus Allard (ÖP) ställer frågor om islamistiska förskolor – kommunalrådet tiger som muren

ÖREBRO. Vänsterpopulistiska Örebropartiet har på sin Facebook publicerat ett inslag från en debatt i Örebro kommunfullmäktige som höll möte i början av veckan.

Ebba Busch: “Bygg fängelser utomlands och låt utländska medborgare avtjäna straffen i sina hemländer”

POLITIK. KD-ledaren Ebba Busch vill använda pengar ur biståndsbudgeten för att bygga fängelser i andra länder för att utländska medborgare som dömts för brott i Sverige ska kunna skickas hem för att avtjäna straffen.

KD-topp kritiseras efter rasblandningsfadäs

SVERIGE. Sara Skyttedal har kritiserats för sitt val att skaffa mulattbarn.

Sionistisk KD-judinna utreds för bedrägeri – lämnar partistyrelsen

KORRUPTION. Caroline Szyber lämnar nu Kristdemokraternas partistyrelse efter att en åklagare inlett en förundersökning om bedrägeri mot henne.

Ebba Busch Thor vill förbjuda medlemskap i Motståndsrörelsen

INRIKES. Ebba Busch Thor är överens med Jimmie Åkesson och vill nu även hon införa ett organisationsförbud mot Nordiska motståndsrörelsen. Detta är dock någonting som varit på tapeten tidigare och då har man kommit fram till att åsikter och organisationer inte ska vara olagliga.

KD beredda att regera med SD-stöd

INRIKES. Kristdemokraterna säger sig vara beredda att regera med Sverigedemokraternas stöd. Ett utspel som SD-ledaren Jimmie Åkesson välkomnar.

Kristdemokrater lämnar partiet efter deltagandet i Pride

INRIKES. Flera medlemmar lämnar Kristdemokraterna efter att deras partiledare Ebba Busch Thor, som första partiledare för partiet valt att gå med i pridetåget under Stockholm Pride.