Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Tyskar föreslås förbjudas från en tredjedel av jobb i Hannover

”Mångfaldsprojekt” ska diskriminera tyska arbetssökande Vill dela ut pris till bästa ”invandrarföretag”.

Försvarsmakten överväger att sänka mönstringskraven för att rekrytera fler kvinnor

KULTURMARXISM. Trots kulturmarxistiska genuskampanjer vill de flesta kvinnor inte göra värnplikten. Nu överväger Försvarsmakten att sänka mönstringskraven för att försöka få in fler kvinnor.

Nytt verktyg varnar journalister om deras artiklar citerar för många män

KULTURMARXISM. Tidningen Financial Times har utvecklat ett verktyg som automatiskt varnar dess journalister om deras artiklar citerar för många män. Syftet är att på tvingande väg inkludera fler kvinnor i texterna.

Skattebetalare ska tvingas betala in invandrare på arbetsmarknaden

INRIKES. Regeringen har enats med arbetsmarknadens parter om ytterligare skattefinansierade åtgärder ämnade att ge nyligt anlända invandrare arbete på svenskars bekostnad.

Företag kan få dryga böter ifall de inte kvoterar in kvinnor till sina styrelser

SVERIGE. Regeringen har nu lagt fram det kontroversiella lagförslaget om könskvotering för svenska företag inför riksdagen som innebär att bolag som inte har minst 40 procent kvinnor i sina styrelser kan tvingas böta uppemot flera miljoner kronor.

Kronans Apotek väljer bort svenskar

SVENSKFIENTLIGHET. Apotekskedjan Kronans Apotek har skrivet under en avsiktsförklaring med Arbetsförmedlingen om att ge företräde till praktik för minst etthundra rasfrämlingar under 3 års tid. Verkställande direktören Stig Tornell har dock ännu högre ambitioner för folkutbytet.

Ny kvoteringsplan för universiteten

KVOTERING. Regeringen har satt som mål att hälften av landets professorer ska vara kvinnor år 2030. För att nå detta mål skärper de nu kvoteringen till landets universitet och högskolor.

Handelskedja prioriterar främlingar

SVERIGE. Åhléns erbjuder nu i samarbete med Arbetsförmedlingen etthundra praktikplatser till nyanlända främlingar på sina varuhus, centrallager och huvudkontor.

Förslag om ökad tvångsintegrering på svenska skolor

INRIKES. Ett förslag om att ge kommunerna större friheter att flytta runt elever och tvinga friskolor att kvotera in rasfrämlingar har lagts fram. Diskrimineringsombudsmannen är dock kritisk till förslaget.

Inrikesministern vill se fler invandrare som poliser

SVERIGE. Den rödgröna regimen vill nu att Sveriges poliskår ska avsvenskas och fyllas på med mer invandrare.

Butikskedjor stödjer regeringens satsning på invandrare

INRIKES. Netto är det senaste i raden av företag som väljer att stödja regeringens projekt ”100-klubben” där man ska skapa sysselsättning åt nykomna invandrare.