Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Likud-jude: ”Ryssland kommer få betala priset för Hamas”

Påstår att Hamas är ”nazister” och arbetar åt Ryssland Chockad programledare försöker förgäves lugna juden.

Tysk dagstidning oroas över RT:s inflytande

40 procent av tyskarna stödjer helt eller delvis ”Moskvas position” Ryska narrativ ”faller i god jord” trots censuråtgärder.

Washington Post: “Fåglar bär på ett rasistiskt arv”

RASISM. En artikel i en av de största amerikanska dagstidningarna beskriver rasismen inom ornitologin. Vita ornitologer är rasister, principen för namngivning av fåglar är rasistisk – och fåglarna är rasister.

RT lanserar “Covid Freedom Index” – pekar ut pandemiförtryckarstater

INTERNATIONELLT. För att mäta vilka stater som utnyttjar pandemin för att vidta totalitära åtgärder har ryska RT lanserat ett ”Covid Freedom Index”.

Rysk anti-putinist dömd till 3,5 års fängelse

RYSSLAND. Den så kallade oppositionsfiguren Aleksej Navalnyj har dömts till 2,5 års fängelse för ha brutit mot ett villkorligt fängelsestraff.

Rysk försvarsentreprenör togs på bar gärning med CIA – döms för högförräderi

RYSSLAND. Den ryske landsförrädaren Yury Eshchenko döms till tretton års fängelse efter att ha tagits på bar gärning när han försökte överlämna hemlig information om den ryska Nordflottan till CIA.

RT kritiserar feminism och sexuell dekadens: “Sexuell frigörelse slutet för intimiteten?”

”RYSK PÅVERKAN”. I dagarna har ryska RT gått ut med skarp kritik mot sexualliberalismen och feminismen som präglar västvärlden. I två artiklar kritiserar man både feminismens hyckleri och den yngre generationens sexuella dekadens. Man menar i en Alla hjärtans dag-special bland annat att den sexuella frigörelsen och digitaliseringen av sexualiteten utgör ett stort hot mot familjebildningar.

Juden George Soros kräver juden Mark Zuckerbergs avgång

INTERNATIONELLT. Den judiska finansmannen George Soros tycker inte att hans stamfrände, Facebookbossen Mark Zuckerberg, gör nog för att censurera oliktänkande på Facebook. Soros kräver därför Zuckerbergs omedelbara avgång.

Ryssland stängs av från alla stora idrottsevenemang i fyra år: “Man vill skada Putin”

INTERNATIONELLT. Under fyra år får inga idrottare tävla under rysk flagg. Detta har antidopningsorganisationen Wada beslutat, efter anklagelser om att Ryssland manipulerat en databas med dopningstest.

Pepe gör comeback – agerar systemkritiker i Hongkong

MEMER. Grodan Pepe populariserades av alternativhögern i samband med att Donald Trump valdes till USA:s president 2016. Nu har han gjort comeback i Kina och används som symbol för hundratusentals systemkritiker som demonstrerar i Hongkong.

Nyhetsankare från CNN sparkades efter antijudiskt uttalande – rekryteras av RT

MASSMEDIA. Efter att ha antytt att judar är en minoritetsgrupp med mycket makt sparkades det kubanskättade nyhetsankaret Rick Sanchez från CNN. Nu har han rekryteras av det ryskägda mediebolaget RT, där han kommer att få sin egen nyhetsshow.

Ny dokumentär om ångerfulla könsbytare

FILM. I en ny minidokumentär från RT problematiseras konsekvenserna av att genomgå ett så kallat könsbyte.

Underrättelsetjänster offentliggör “bevis” mot Ryssland

UTRIKES. Under natten släpptes de amerikanska underrättelsetjänsternas omtalade ”bevis” på att Ryssland försökt påverka det amerikanska presidentvalet via så kallade cyberattacker.

Julian Assange kommenterar Hillary Clintons skandaler i ny exklusiv intervju

UTRIKES. Idag sändes ett inslag på Russia Today där John Pilger höll en exklusiv intervju med Julian Assange. I intervjun berättar Assange bland annat att Clinton sponsras av samma makter som sponsrar Islamiska staten.

FILM: Vit kvinnlig reporter rånas av svart gäng under Baltimore-upploppen

USA. En kvinnlig journalist från Russia Today hade skickats in för att täcka upploppen i Baltimore under söndagskvällen. Snart blev hon omringad och därefter rånad av svarta unga män.