Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
ulf kristersson (M)

Kristersson öppnar för tvångsintegration hos barn

Tvångsintegration genom obligatorisk förskola Föräldrar i kommuner där experimentet redan genomförts är kritiska.

“Hellre bidragslös bland gelikar än betald bland svenskar”

”INTEGRATION”. Sedan i somras förlorar i vissa kommuner asylsökande, som flyttar till ”utsatt område” rätten till dagersättning. De flesta visar sig vara beredda att betala detta pris för få bo med sina gelikar.

Karlskoga kommun tvingar svenska förskolebarn till “mångkulturella” förskolor

TVÅNGSINTEGRATION. Karlskoga kommun har beslutat att föräldrar inte längre ska få välja vilka förskolor deras barn ska gå i. Istället ska svenska barn skickas ut till invandrartäta områden för att hjälpa till med ”integrationen”.

Förskolelärare förtvivlad efter tvångsförflyttning till rasfrämlingsområde

MÅNGKULTUR. För att skapa en mer ”jämlik” förskolemiljö i Göteborg, tvångsförflyttas förskollärare till rasfrämlingstäta områden.

Trollhättanpolitiker vill stänga gettoskolor och bussa eleverna till svenska skolor

MÅNGKULTUREN. För att ”lösa integrationen” vill politikerna i Trollhättan stänga skolor i så kallade ”utsatta områden” och föra över invandrareleverna till skolor med företrädesvis svenska elever. Nu protesterar föräldrarna till både invandrarbarn och svenska barn mot tvångsintegrationen.

Sverige skriver under självmordsavtal om massinvandring

GLOBALISM. Sveriges regering medger idag att de kommer att rösta för FN:s nya migrationsavtal, det så kallade självmordsavtalet.

Israel vägrar skriva på FN:s folkvandringsavtal

[caption id="attachment_63045" align="alignnone" width="460"] Israels president Benjamin Netanyahu.[/caption] FN-GLOBALISM. Det så kallade Självmordsavtalet som låter FN bestämma över invandringen till enskilda länder ska Sverige och Norge skriva under vid mötet i Marocko den 10 september. Israel sällar sig till de länder som vägrar skriva under FN:s ”krigsförklaring” mot nationalstaterna.

Folket får avslag på alla överklaganden mot böneutropen i Växjö

MÅNGKULTUREN. Svenskarna får avslag på alla klagomål mot de muslimska böneutropen i Växjö.

”Holländare måste vänja sig vid att bli en minoritet”

FRÄMLINGSINVASIONEN. En holländsk professor säger att med det ständigt ökade antalet invandrare till Holland, kan holländarna bara vänja sig vid att bli en minoritet.

Universitet tvingas lära sina utländska studenter hur man bajsar på toaletten

UTRIKES. På ett universitet i Skottland där några av världens mest intelligenta människor studerar har man stött på ett bisarrt problem. Deras utländska studenter vet inte hur man använder toaletten utan bajsar istället lite överallt.

Malmö anordnar karaokefestival för arbetslösa invandrare

MALMÖ. I höst så anordnar Malmö stad tillsammans med Arbetsförmedlingen en skattefinansierad festival där invandrare bland annat ska få möjlighet att sjunga om sin ”nystart”.

Svenska ungdomar får betalt för att umgås med icke-svenskar

SVENLJUNGA. I Svenljunga kommun lockas svenska ungdomar och unga asylsökare med pengar för att umgås med varandra. Enligt projektledaren gör ungdomarna ett ”väldigt viktigt arbete för integrationen”.

Vellinge kommun tvingas ta emot upp emot 300 främlingar

VELLINGE. Vellingeborna, som länge har varit relativt skonade från massinvasionen, tvingas nu i år att ta emot 150 “ensamkommande barn” och 159 övriga främlingar.